'Gamzelim'de yıldızlar geçidi Asrın (AF) ile devam ediyor

Yazlık ve kışlık olarak 2 bölümden oluşan mekanda son sürpriz ise rock müzik kimliği ile tanınan Asrın Tuncer'in piyano başı muhabbetler konseptine dahil olması.

'Gamzelim'de yıldızlar geçidi Asrın (AF) ile devam ediyor

Haftanın 7 günü canlı müzik yapan ve mutfağı ile bodrum da kısa zamanda en beğenilen mekan haline gelen 'Gamzelim'de geçtiğimiz günlerde Jale Bekar'ın güzel şarkılarıyla eğlence doruğa çıktı.

'Gamzelim'de yıldızlar geçidi Asrın (AF) ile devam ediyor

İlerleyen saatlerde Zeynep Türkeş'in de konuk olarak katıldığı program 02.00 de bitmesi planlanırken yoğun istek üzerine 03.30 a kadar uzatıldı. Yazlık ve kışlık olarak 2 bölümden oluşan mekanda son sürpriz ise rock müzik kimliği ile tanınan Asrın Tuncer'in piyano başı muhabbetler konseptine dahil olması.

'Gamzelim'de yıldızlar geçidi Asrın (AF) ile devam ediyor - Resim : 2

96 yılında 'Kızancıklar' albümüyle hayatımıza giren, Barış Manço ile beraber hazırladıkları 'Evelallah' albümüyle o yılın tüm ödüllerini alan Asrın ve Af yoluna Barış Manço'nun vefatından sonra yaptığı albümlerle Türkiye'de bir rock ikonu olan Asrın, hep farklı konseptlerle dinleyicilerini şaşırtmış ve takdir toplamıştı.

'Gamzelim'de yıldızlar geçidi Asrın (AF) ile devam ediyor - Resim : 3

'Gamzelim'de yıldızlar geçidi Asrın (AF) ile devam ediyor - Resim : 4


Kibariye'yle yaptığı düet, Müslüm Gürses'in Baba şarkılar albümündeki performansı, son albümünde Ferdi Tayfur'un unutulmaz eseri 'Sabahçı kahvesi'yle hep fark yaratan Asrın Bodrum'da grup performanslarının yanı sıra 25 Aralık'tan itibaren Bitez GAMZELİM de sadece piyano ve keman eşliğinde çok farklı çok özel hazırladığı bir repertuarla sevdiklerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Asrın bu programlar dizisi için; kılığından repertuarına bambaşka yepyeni yine farklı... 'Heyecandan elllerimi titreten bir konsept' vurgusu yaptı. Asrın ayrıca önümüzdeki günlerde 'Sen beni arama' isimli şarkıyla yepyeni bir single la karşımızda olacak.

Haftanın 7 günü ENGİN ESEN ve NAZIM KANDUR un müzik yaptığı mekanda cuma günleri ERTAN ÖZTAŞ , pazar günleri ASRIN , cumartesi günleri ise dönüşümlü olarak SEMİH KOÇ , JALE ve ZEYNEP TÜRKEŞ sahne alıyor.

'Gamzelim'de yıldızlar geçidi Asrın (AF) ile devam ediyor - Resim : 5

'Gamzelim'de yıldızlar geçidi Asrın (AF) ile devam ediyor - Resim : 6

'Gamzelim'de yıldızlar geçidi Asrın (AF) ile devam ediyor - Resim : 7

'Gamzelim'de yıldızlar geçidi Asrın (AF) ile devam ediyor - Resim : 8