Gamzelim'de yıldızlar geçidi devam ediyor

Bodrum'da kısa zamanda eğlence hayatının en önemli mekanlarından biri haline gelen "Gamzelim"de haftanın yedi günü canlı müzik devam ediyor...

Gamzelim'de yıldızlar geçidi devam ediyor

Ödüllü aşçısı yönetimindeki mutfağı ile harika yemekler ve mezeler ile de ön planda olan mekanda yaz aylarında başlayan gala geceleri de tüm hızıyla devam ediyor...

Eda - Metin Özülkü ile başlayan gala günleri Memedim Zeynep ve Semih Koç'un harika programlarıyla devam etti. Yarın akşam da Türkiye'nin en iyi seslerinden biri olan Jale Bekar ile Bodrumluları buluşturacak olan mekanın yetkilisi Semran Törün Avdan "Gamzelim"de her hafta farklı bir sanatçıyla gala gecelerimiz devam edecek.

Gamzelim'de yıldızlar geçidi devam ediyor

Haftanın diğer günlerinde de Engin Esen ve Nazım Kandur'la beraber piyano başı muhabbetleri adını verdiğimiz konseptimizde devam ediyor kadromuza önümdeki günlerde sevgili duayen sanatçı Ertan Öztaş da katılacak.

'Gamzelim' şuanda kendi kulvarında tektir bu sebeple gurur duyuyoruz"
dedi.

Önümüzdeki günlerde Eskişehir ve İstanbul'da da yeni şubeler açacaklarını belirten Semran Avdan "Gösterilen ilgi bizi çok mutlu ediyor. Tüm yaz botyunca misafirlerimiz İstanbul'da da bizi görmek istediklerini söylediler bizde böyle bir proje geliştiriyoruz" dedi.

Yarın akşam için kısıtlı yerleri kaçırmayın! 0 538 824 18 48

Gamzelim'de yıldızlar geçidi devam ediyor - Resim : 2

Gamzelim'de yıldızlar geçidi devam ediyor - Resim : 3

Gamzelim'de yıldızlar geçidi devam ediyor - Resim : 4

Gamzelim'de yıldızlar geçidi devam ediyor - Resim : 5

Gamzelim'de yıldızlar geçidi devam ediyor - Resim : 6