Gaziantep'de 'Zinci' lakaplı katil yakalandı!

İki kişiyi öldüren bir kişiyi ise ağır yaralayan İ.H.D. eniştesinin evinde gözaltına alındı

Gaziantep'de 'Zinci' lakaplı katil yakalandı!
Habertürk'ten Neşet Dişkaya'nın haberine göre Gaziantep'te uyuşturucu ticareti yapan ve uyuşturucu ticareti yüzünden anlaşmasızlık yaşadığı iki kişiyi otomatik silahla öldürdüğü iddia edilen 'zinci' lakaplı İ.H.D., özel harekat ekiplerinin de katıldığı operasyon ile yakalandı. İkisi cinayet olmak üzere toplam 14 ayrı suçtan hakkında yakalama kararı bulunan İ.H.D.'nin aynı zamanda trafikte tartıştığı bir kişiyi de başında vurarak ağır yaradığı bildirildi.

Gaziantep'te uyuşturucu ticareti yaptığı ileri sürülen 31 yaşındaki İ.H.D., geçtiğimiz Nisan ayında uyuşturucu ticareti yüzünden tartıştığı Savaş C.'yi silahla vurarak öldürdü. Olaydan sonra kaçan İ.H.D., bu kez trafikte tartıştığı Doğan Taşçı'yı geçtiğimiz Kasım ayında başından vurarak ağır yaraladı. Hastaneye kaldırılan Taşçı'nın hayat mücadelesi devam ederken, uyuşturucu ticareti yapan adamlarının hücre evlerinde saklanan İ.H.D., uyuşturucu yüzünden tartıştığı ileri sürülen Fehmi A.'yı da otomatik silahla vurarak öldürdü.

ENİŞTESİNİN EVİNDE KISTIRILDI

İki kişiyi öldüren bir kişiyi ise ağır yaralayan İ.H.D.'yi yakalamak için Gaziantep İstihbarat ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipler yaptıkları geniş çapta araştırma başlattı. Yapılan çalışmalarda, İ.H .D.'nin Beydil Mahallesi'nde eniştesinin evinde saklandığı tespit etti. Özel harekat ekiplerinin de katıldığı operasyon ile İ.H.D. gözaltına alındı. İ.H.D. ile birlikte bir adet Glock marka tabanca ile bir adet tam otomatik silah, 98 adet mermi ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. Sorgusu için emniyette götürülen ve aynı zamanda PKK sempatizanı olan zanlının ikisi cinayet olmak üzere toplam 14 suçtan hakkında yakalama kararı bulunduğu bildirildi.