Gaziantep'te feci trafik kazası!..

Gaziantep’in Yavuzeli İlçesi yakınlarında minibüs ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında Adıyaman’ın Besni İlçesi’ne bağlı Çakırhöyük eski Belde Belediye Başkanı 75 yaşındaki Bayram Orhan ile 2 yeğeni öldü, 1 kişi yaralandı.

Gaziantep'te feci trafik kazası!..
Hürriyet'in haberine göre kaza, akşam saatlerinde Besni-Gaziantep karayolunun 35’inci kilometresinde meydana geldi.

İddiaya göre, Araban İlçesi’nden gelip Besni yönüne giden 75 yaşındaki  Bayram Orhan yönetimindeki 02 DZ 905 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen 27 yaşındaki  Emre Elbay yönetimindeki 27 J 5760 plakalı minibüs kafa kafaya çarpıştı.

Kazada, otomobil sürücüsü ve aynı zamanda Adıyaman’ın Besni İlçesi’ne bağlı Çakırhöyük Beldesi’nin eski Belde Belediye Başkanı olan Bayram Orhan ile yanında bulunan Abdülkadir Orhan (55) ve Ahmet Orhan (47) kardeşler olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kazada minibüs sürücüsü Emre Elbay ise ağır yaralandı. Elbay, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından ambulansla Araban Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Tedaviye alınan Emre Elbay’ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kazada ölen Bayram Orhan ve 2 yeğeninin cesedi ise otopsi için morga konuldu. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.