“Gecce Mekan Oscarları” Ödül Töreni'ne Damga Vuran Düet!

Türkiye'nin ilk ve tek "Mekan Oscarları"nı bundan tam 15 yıl önce başlatan GECCE.com bu seneki ödül töreni ile çok ses getirdi!..

“Gecce Mekan Oscarları” Ödül Töreni'ne Damga Vuran Düet!

SuAda’da Kenan ve Gül Erçetingöz’ün ev sahipliğinde gerçekleşen “Gecce Mekan Oscarları” ödül töreninde yeme – içme ve eğlence hayatına yön veren en iyiler seçildi. Sunuculuğunu Özge Ulusoy’un yaptığı  “Gecce Mekan Oscarları”na cemiyet, iş, magazin, moda dünyasından ünlü isimler katıldı.

Gecce Mekan Oscarları 16. yılında yine ilklere ve bu senenin en çok ses getiren şovlarına imza attı! Bu senenin ilklerinden biri de Türkiye Bölgeler ödülleri oldu!

Süper Star’lı Bir Gecce…

Bu seneki ödül töreni için hazırlanan sürprizler çok ses getirdi. Bu sürprizlerin en çarpıcılarından biri de Süper Star Ajda Pekkan’ın sahne alması oldu. Gecenin finalinde sahne alan Ajda Pekkan performansıyla davetlilere unutulmaz anlar yaşattı.

Ödül Törenine Damda Vuran An!

“Gecce Mekan Oscarları” ödül töreni unutulmaz anlara tanıklık etti. Etin profesörü olarak tanınan Günaydın Et’in ortaklarından Cüneyt Asan ile Nusr-et Steakhouse’un yaratıcısı Nusret Gökçe bu anlamlı gecede barış ilan ettiler.

Sürpriz Düet…

“Gecce Mekan Oscarları”nın bu seneki sürprizlerinden bir diğeri ise Erkan Petekkaya ve Sinan Akçıl düeti oldu. Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya ve Sinan Akçıl, ödül töreninde birlikte sahne alarak, çok özel bir müzik şovu sergilediler.

After Party’de Gecce’nin Ritmi Yükseldi!

Ödül töreninden sonra düzenlenen “After Party”de DJ Funky ‘C’ ve Ayşe Özyılmazel “Gecce Mekan Oscarları” için hazırladığı renkli şovlarıyla “Gecce”nin ve davetlilerin ritmini yükselttiler.

Sürpriz düetin görüntülerini haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...