Gece kulübüne saldıran alçak terörist aranıyor!

İstanbul'da ünlü gece kulübü Reina'da yeni yılı kutlayan vatandaşlara kurşun yağdıran teröristin saldırı sonrası kaçtığı açıklandı. Güvenlik güçleri operasyon başlattı, terörist aranıyor.

Gece kulübüne saldıran alçak terörist aranıyor!
Hürriyet'te yer alan habere göre İstanbul'da gece 01.15 sularında ünlü eğlence mekanı Reina'ya uzun namlulu silahla girip vatandaşlara kurşun yağdıran terörist olay sonrası kaçtı. 39 kişinin hayatını kaybettiği alçak saldırı sonrası teröristin yakalanması için operasyon başlatıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada teröristi arama çalışmalarının devam ettiğini belirterek "Emniyetimiz gerekli operasyonları başlattı. Yakın bir zamanda ele geçeceğini ümit ediyoruz" diye konuştu.

MOBESE'ler, güvenlik kamerası kayıtları inceleniyor. Teröristin nasıl kaçtığı, yalnız olup olmadığı, denize mi atladığı yoksa kalabalığa mı karışıp dışarı çıktığı soruları da inceleme sonucunda yanıt bulacak. 

O ANIN GÖRÜNTÜSÜ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bu sabah yaptığı açıklamada saldırgana ilişkin önemli bilgiler verdi.

Soylu, saldırganın olay yerinden üstünü değiştirip kaçtığını belirterek şunları söyledi: "Emniyetin  yaptığı çalışmalar, bize verdikleri bilgiler, (saldırganın) bir kişi olduğu gözüküyor. Yani birden fazla kişi değil. Bir mont, pantolon şeklinde içeriye silahla tarayarak girmiş, ondan sonra da içeride de farklı bir giysi ile beraber dışarıya çıkmaya çalışmış olduğuna yönelik bir bilgi var. Bu bilgilerin hem emniyet tarafından değerlendirilmesi devam ediyor. Saldırganın, katilin  yakalanmasına yönelik çalışmalar emniyet birimlerince devam ediyor."

Milliyet Gazetesi, internet sitesinde alçak teröristin üstünü değiştirdiği andan fotoğrafını yayınladı.

Gece kulübüne saldıran alçak terörist aranıyor!