GEÇMİŞTE YAŞIYORUM

‘Bu dünyadan uzaklaşmak benim için tam bir terapi’ diyen Aşk Geliyorum Demez filminin güzel oyuncusu Bergüzar Korel, “Eski Türk filmlerinin bize sunduğu dünyayı şimdi daha iyi anlıyorum” dedi.

GEÇMİŞTE YAŞIYORUM

Bir önceki filmi ‘Aşk Tutulması’ ile izleyenlerin beğenisini kazanan genç yönetmen Murat Şeker, Kasım başında vizyona girecek olan ‘Aşk Geliyorum Demez’ adlı filminin Polonezköy’deki setinde, Bergüzar Korel ile sorularımızı cevapladı. Yine duygusal bir filme imza atan Şeker, bunun nedenini şöyle açıkladı: “Son iki filmime de romantik komedi diyebiliriz. Bunun sebebi benim son kalan romantiklerden biri olmam. Bir de hayatı gırgıra alan hergele bir durumum da söz konusu. Böyle olunca romantik komedi tam bana göre duruyor.”

‘OLMAM GEREKEN YERDEYİM’

Bergüzar Korel, filmle duygusal bağ kurup kurmadığına ilişkin sorumuzu “Senaryoyu okurken içim kıpır kıpır oldu ve çok masum geldi bana. Benim de şu anda öyle bir masumiyete ihtiyacım vardı açıkçası. Senaryonun o masumiyeti beni çok heyecanlandırdı. Kendimi çok olmam gereken yerde gibi hissediyorum bu sette, mutluyum” sözleriyle cevapladı.

Filmin eski Yeşilçam duygusunu hatırlatan bir tadı olduğunu söyleyen Korel “Hafta sonları ekranlarda eski Türk filmleri oynardı. Onları izlediğimde çoğu şeyden uzaklaşırdım. O zaman çok anlamıyordum ama şimdi benim için tamamıyla bu dünyadan uzaklaşmak adına resmen bir terapi gibi. Aynı zamanda çok sıcak filmler. O filmlerden çok şey öğreniyorum” dedi.

‘GEÇMİŞTE YAŞIYORUM’

“Bizim Aile’leri... Neşeli Günler’i ve Hababam Sınıfı gibi filmleri kaç kere izledim bilmiyorum” diyen Korel, iç yapısıyla ilgili bir itirafta bulundu: Ben aslında yapı olarak da geçmişten çok kopamıyorum. Genç olmama rağmen geçmişi çok özlemle anan biriyim. Hayatım bir anda çok değiştiği için geçmişi özlüyorum” dedi.

Aşk tuzağı gerçek olursa

Polonezköy’de hummalı bir çalışma yürüten yönetmen iddiayla hazırladığı filminin konusunu şöyle anlattı: Ekonomik kriz nedeniyle Mahmutpaşa esnafının hanları satılığa çıkar. Hanı alıp alışveriş merkezi yapmak isteyen ‘yeni tip patrona’ karşı han esnafı mücadeleye girişir ve akıllarına bir plan gelir. İçlerinden doncu İsmail’in oğluna (Tolgahan Sayışman), patronun güzel, aktivist kızını (Bergüzar Korel) tavlama görevi verirler. Ancak delikanlı kıza gerçekten aşık olunca işler karışır.

"Cumartesi Sürprizi" ekibinden Seyhan Erdağ’ın Bergüzar Korel ile gerçekleştirdiği röportajı izlemek için haberin videosuna tıklayınız..