Genç Elif maganda kurbanı oldu!..

İstanbul'da cipiyle kırmızı ışıkta geçen bir trafik magandası, yolun karşısına geçmek isteyen 16 yaşındaki Elif Dağyeli'ne çarptı.

Genç Elif maganda kurbanı oldu!..
Sabah'tan Emir Somer'in haberine göre yaklaşık 100 metre sürüklenen Dağyeli yaşamını yitirirken sürücü kaçtı. Sancaktepe'de önceki akşam kız kardeşi ile gezmeye çıkan Elif Dağyeli'ne saat 23.00 sıralarında Atatürk Caddesi üzerinde kırmızı ışıkta geçen lüks bir cip çarptı.

Karşıdan karşıya geçmek isterken cipin çarpması ile yaklaşık 100 metre sürüklenen Elif Dağyeli olay yerinde yaşamını yitirdi. Aracın sürücüsü ise kaçtı. Kaza yerinde yapılan incelemelerde Elif Dağyeli'ne çarpan ve kaçan lüks cipin parçaları toplandı. Aracın plakası ise henüz belirlenemedi.

Polisler, bu araç parçalarından iz sürerek ve Elif Dağyeli'nin ölümüne neden olduktan sonra kaçan sürücüye ulaşmaya çalışıyor. Kız kardeşi Fatma Dağyeli ile birlikte köpek dolaştırdıktan sonra evine doğru giden ve bir trafik canavarı yüzünden hayatını kaybeden Elif Dağyeli'nin lise 4.sınıf öğrencisi olduğu, okulunu bitirdikten sonra İsviçre'deki babasının yanına gideceği öğrenildi.