Genç Fikret neden canına kıydı?..

AĞRI İbrahim Çeçen Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü 4’üncü sınıf öğrencisi 25 yaşındaki Fikret Bozkurt, evde kendini iple asarak yaşamına son verdi.

Genç Fikret neden canına kıydı?..
DHA'nın haberine göre Fikret Bozkurt’un geçen yıl traktör kullanırken yaptığı kazada babasının ölmesinden kendini sorumlu tuttuğu bu nedenle intihar ettiği ileri sürüldü.

İntihar olayı dün saat 22.00 sıralarında merkeze bağlı Murat Mahallesi Çevik Kuvvet Amirliği karşısında bulunan Deniz Apartmanı’nda meydana geldi. Üniversiteden arkadaşlarıyla öğrenci evinde kalan Fikret Bozkurt, odasında tavana bağladığı iple kendini astı. Fikret Bozkurt’un uzun süre odasından çıkmaması üzerine arkadaşları durumdan şüphelendi. Odaya giren ev arkadaşları gencin cansız bedeniyle karşılaştı. Mardin’in Midyat ilçesinden olan Fikret Bozkurt’un geçen yıl traktör kullanırken kaza yaptığını ve babasının bu kazada düşerek öldüğünü belirten arkadaşları, psikolojik tedavi gördüğünü söyledikleri gencin babasının ölümünden kendisini sorumlu tuttuğunu öne sürdüler.

Bozkurt’un dün ölümünden önce sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta ’Zamansız yaz yağmurları gibi olacak ama bazen de kara bulutlar gelince yağmurun yağmaktan başka çaresi kalmadığı gibi gitmek gerek’ diye yazdığı ortaya çıktı.