Genç kadının ölümünün ardındaki gerçek!

Silahla öldürülüp naylona sarıldıktan sonra yakılan 34 yaşındaki Fidan Kaya'nın, ayrıldığı sevgilisi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Yakalanan zanlı cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediğini itiraf etti.

Genç kadının ölümünün ardındaki gerçek!
Sabah'tan Sırıberk Arslan ve Tahir Özçelik'in haberine göre Malatya'da eşinden ayrı yaşayan 2 çocuk annesi Fidan Kaya (34) kantininde çalıştığı Polisevi'nin bekçisi Şemsettin Özbay (49) ile iddiaya göre yasak aşk yaşıyordu.

Evli olan Özbay ile ilişkisi ortaya çıkan Fidan Kaya'nın sözleşmesi fesh edildi. Özbay ise başka bir ilçede görevlendirildi. Kendisinden ayrılmak isteyen Fidan Kaya'yı son kez görüşme bahanesiyle Akçadağ Develi Mahallesi kırsalına çağıran Özbay kıskançlık krizine girip tabancayla 2 el ateş ederek kadını öldürdü.

Üzerine naylon koyarak cesedi ateşe veren Özbay aracında getirdiği kazma ve kürekle cesedi gömerek olay yerinden kaçtı. Önceki gün ihbar üzerine olay yerine giden jandarma, toprağa gömülü kadın cesedinin kayıp başvurusu yapılan Fidan Kaya'ya ait olduğunu belirledi.

Gözaltına alınan Şemsettin Özbay suçunu itiraf etti. Özbay cinayeti kıskançlık yüzünden işlediğini söyledi. Fidan Kaya'nın cenazesi Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi. Kadının ailesi ve çocukları gözyaşlarına boğuldu. Şemsettin Özbay tutuklandı.