Genç kıza çok duygulandıran destek

İzmir'de 1 çocuk annesi 31 yaşındaki Nesrin Özdemir, karaciğer nakli olması gereken bir genç kızın sosyal medyada paylaştığı yazıdan etkilenip gönüllü donör oldu.

Genç kıza çok duygulandıran destek
Yeni Asır'da yer alan habere göre karaciğerinden bir parça vererek 19 yaşındaki Büşranur Balcıoğlu'na ikinci hayatın kapılarını açan Özdemir, "Büşra artık benim ikinci çocuğum" dedi.

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde yaşayan Büşranur Balcıoğlu, yaklaşık 3 ay önce mide bulantısı, kusma, gözlerinde, cilt renginde sararma şikayetleriyle hastanelik oldu. Yapılan tetkiklerde Büşranur'un karaciğer nakli olması gerektiğine karar verildi. Ancak acil nakil gereken Balcıoğlu'na geçen sürede bağış çıkmazken, ailesinden de canlı verici bulunamadı.

"Nesrin abla ikinci annem"

Büşranur Balcıoğlu'nun ablası, kardeşinin çaresizliğini sosyal paylaşım sitesinde dile getirdi.
Bu mesajı abla Arzu Cora'nın 3 yıl önce kalp nakli olan arkadaşı Yüksel Çoban ve çok sayıda arkadaşı da paylaştı. Çoban'ın kuzeninin eşi Nesrin Özdemir, bu çaresizlikten etkilendi. Özdemir, uygun olduğu takdirde verici olabileceğini söyledi. Yapılan tetkiklerin ardından Özdemir'in karaciğerinden alınan parça Balcıoğlu'na başarıyla nakledildi.

Babasını 10 yıl önce kaybeden Büşranur Balcıoğlu, "Nesrin abla benim artık ikinci annem. Bana yeni bir hayat verdi, minnettarım. Hastalığım nedeniyle ara vermek zorunda kaldığım okuluma dönmek istiyorum. Bir başka büyük arzum ise ilkokuldan beri hiç bırakmadığım voleybola yeniden başlamak" dedi. Genç kızın annesi Ayşe Balcıoğlu ve ablası Arzu Cora da Özdemir'e minnettar olduklarını söyledi.

Eşi de destek verdi

​Bir şirkette muhasebe sorumlusu olarak çalışan Nesrin Özdemir, bağışçı olma konusunda eşinden de destek gördüğünü belirterek "31 yaşındayım ve 19 yaşında bir kızım oldu. Bundan sonra da görüşeceğiz, ciğerim o benim. Anne olunca olaylara biraz daha farklı bakıyor insan.
Allah kimseyi çaresiz bırakmasın"
dedi.