Genç kıza 'yorgan iğneli' işkence!...

Bağ evindeki genç kızın el ve ayaklarını bağlayan, dövüp ayağına yorgan iğnesi batırarak altınların yerini öğrenen hırsızlar, 120 bin liralık ziynet eşyasıyla kaçtı.

Genç kıza 'yorgan iğneli' işkence!...
Sabah'tan Sırıberk Arslan'ın haberine göre Kahramanmaraş'ta bağ evine giren kar maskeli hırsızlar, evin 16 yaşındaki kızına işkence yapıp, topuklarına yorgan iğnesi batırarak evdeki altınların yerini söyletti.

Yaklaşık 120 bin liralık ziynet eşyasıyla kaçan hırsızların yakalanması için çalışma başlatıldı. Olay geçen hafta Elmalı Mahallesi'nde meydana geldi. Nurullah K.'nin kent merkezine 8 kilometre uzaklıktaki bağ evine giren kar maskeli hırsızlar, evde tek başına olan 16 yaşındaki Cennet'in yüzüne biber gazı sıktı.

Bağırmaması için genç kızın ağzını bantlayan hırsızlar, kızın direnmesi üzerine yüzüne yumruk attı.

Burnu kırılan kız acılar içinde kıvranırken el ve ayaklarını bağladılar. Gözü dönmüş hırsızlar, yanlarında getirdikleri iki yorgan iğnesini kızın topuklarına batırıp, evdeki altın ve paraların yerini söylemesi için işkence yaptılar.

BAYGIN HALDE BULUNDU

Acıya daha fazla dayanamayan genç kız, evdeki altınların yerini söyleyince, hırsızlar yaklaşık 120 bin liralık ziynet eşyasını alarak kaçtı. Misafirlikten eve dönen Nuray K., kızını baygın halde görünce şok geçirdi. Hastaneye kaldırılan Cennet K. tedavisinin ardından taburcu edilirken, genç kızın geçirdiği şok nedeniyle hafıza kaybı yaşadığı öğrenildi. Baba Nurullah K. "Kızım depresyona girdi. Hafıza kaybı yaşıyor. Bu olayı kim ya da kimler yaptıysa bir an önce bulunup cezalandırılmasını istiyorum. Ayaklarının üstünde güçlükle durabiliyor. Kızıma işkence yaparak evdeki altınların yerini söyletmişler. Askerde olan nişanlı oğlumun düğün hazırlığı için almıştık altınları" dedi.