Genç kızı ölüme götüren selfie!...

Selfie kazalarına bir yenisi eklendi. Avustralya’daki bir kanyonda poz verdiği sırada dengesini kaybeden 23 yaşındaki genç kız yaşamını yitirdi.

Genç kızı ölüme götüren selfie!...
Vatan'da yer alan habere göre bu yıl selfie çekerken yaşanan kazalar sonucu ölenlerin sayısı köpekbalığı saldırısı nedeniyle ölenleri geride bıraktı.Görünen o ki bu sayı her geçen gün biraz daha artacak. Yeni kaza haberinin adresi Avustralya. Ülkedeki Kings Kanyonu’nu ziyaret eden 23 yaşındaki İngiliz turist Zoe Woolmer, bir uçurumun kenarında poz verirken dengesini kaybederek 30 metre aşağıya düştü.

50 dakika boyunca kendisine ulaşılamayan talihsiz genç tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Portsmouth Üniversitesi’nden geçen yıl mezun olduktan sonra dünya turuna çıkma kararı alan 23 yaşındaki kadın bir süredir Avustralya’da bulunuyordu.

Genç kızı ölüme götüren selfie!...

Bu yıl 15 kurban

Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan bir araştırmaya göre, 2015 yılında selfie çekerken yaşanan kazalar sonucu 12 kişi hayatını kaybederken, özellikle sörf yaparken yaşanan köpekbalığı saldırılarından ölenlerin sayısı ise 8 olarak açıklanmıştı.