Genç kızın 'taciz videosu' davalık etti!..

Bir İETT otobüsünde ayakta yolculuk ederken arkasında duran temizlik görevlisinin videosunu çekerek ‘Beni yarım saattir taciz ediyor’ diyen Pırıl Polat’a hakaret davası açıldı.

Genç kızın 'taciz videosu' davalık etti!..
Milliyet'ten Esra Alus'un haberine göre otobüste tacizine uğradığını iddia ettiği adamın görüntülerini çektiği videoyla sosyal medyada paylaşan Pırıl Polat’a hakaretten dava açıldı. Görüntüdeki temizlik görevlisinin şikâyeti üzerine açılan davada Polat, (19) 2 yıl 8 ay hapis istemiyle yargılanacak.

Sosyal medyaya yansıyan taciz iddiası taciz edildiğini öne süren genç kadını sanık durumuna düşürdü. Bir İETT otobüsünde 17 Eylül 2013 günü çekilen videoda, ayakta yolculuk yapan bir kadın, hemen arkasındaki adamı cep telefonuyla görüntüleyerek bu kişi tarafından elle taciz edildiğini savunmuştu.

Görüntülerdeki kadın, “Yanımda görmüş olduğunuz adam beni yarım saattir elliyor. Evet bu p... görün. İnşallah ananı da ellemişlerdir” diyordu.

O görüntüler sosyal medya ve haber sitelerine yansıyınca izlenme rekoru kırmıştı. Yapılan incelemenin ardından videoyu çeken kişinin 19 yaşındaki Pırıl Polat olduğu, taciz ettiği önü sürülen kişinin de Selahattin Alkan olduğu ortaya çıkmıştı.

İŞTE O VİDEO!...