Genç kuryenin acı ölümü!..

Muğla’nın Menteşe ilçesinde kuryelik yapan motosiklet sürücüsü ağaca çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza, havanın yağışlı olması nedeniyle sürücü önünü göremediği ve ağaca çarptığı öğrenildi.

Genç kuryenin acı ölümü!..
İHA'da yer alan habere göre Orhaniye Mahallesi Şehit Asteğmen Yıldıray Çeltiklioğlu Caddesi üzerinde kent merkezine hareket halinde olan motor sürücüsü Metin Kas (25) kavşağı geçtikten sonra havanın yağışlı olması ile daralan caddeyi fark etmeyince önce kaldırıma, ardından ağaca çarptı.

Çarpmanın etkisi ile sürücünün kullandığı motor yaklaşık 30 metre sürüklenirken, sürücü Metin Kas başında kask olmasına rağmen kurtarılamadı.

Kazada, çarpmanın etkisi ile sürücünün başındaki kask ve ayakkabı kaldırımda bulundu. Kazanın ardından Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri kazaya başka bir aracın karışıp karışmadığının tespiti için cadde üzerindeki güvenlik kameralarını inceledi.

Sürücü Kas’ın Sanayi üzerinden şehir merkezine hareket halinde olduğu ve ağaca çarptığı ortaya çıktı.

Metin Kas’ın cenazesi Menteşe Belediyesine ait cenaze aracı ile olay yerinden Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi morguna kaldırıldı.