Genç kuyumcuya akıl almaz tuzak!...

Kendileri için "Bunlar hırsız" diyen kuyumcu Hakan Dağ'ı, eski sevgilisini kullanarak tuzağa düşürüp kaçıran zanlılar yakalandı. Dağ'a işkence de yaptıkları belirlenen 3 kişi tutuklanırken, kaçan bir zanlı ise aranıyor.

Genç kuyumcuya akıl almaz tuzak!...
Sabah'tan Ziya Ramoğlu ve Murat Karaman'ın haberine göre Adana Seyhan'da, aynı mahallede oturan Yunus Küçük (25), İsmail Altun (25) Musa Oruç (25) ve Gamze Elverdi (19), kuyumcu Hakan Dağ'ın (25) yakın çevresine "Bunlar hırsızlık yaparak geçiniyor" dediğini öğrendi.

Aynı zamanda Gamze Elverdi'nin eski sevgilisi de olan Hakan Dağ'dan intikam almak isteyen grup, kaçırma planı yaptı. Grup önce, arkadaşı Şeyhmus Varış'a (18) tehditle Dağ'ı arattı. Ancak Dağ telefonu açmadı. Bunun üzerine Varış'ı döven grup, kuyumcuya "Gamze seni özlemiş. Parkta bekliyor" mesajı göndertti. Ardından grubun isteği üzerine Dağ'ı arayan Gamze Elverdi de, barışmak istediğini söyleyerek, Yeşilevler Parkı'na gelmesini istedi.

GPS TAKİBİYLE BULUNDU

Burada tuzağa düşürdükleri Dağ'ı "Bizi mahallede hırsız ilan etmişsin" diyerek zorla otomobile bindiren grup, Topalak Mahallesi'ne götürerek dövmeye ve işkence etmeye başladı. Şeyhmus Varış'ın polisi arayarak durumu anlatıp plakayı vermesiyle harekete geçen polis, kiralık olan aracın yerini GPS sisteminden tespit etti.

Gasp ekipleri bu bölgeyi abluka altına aldı. Yunus Küçük, İsmail Altun ve Gamze Elverdi yakalanırken, Musa Oruç ise kaçtı.

Hastaneye kaldırılan Dağ, zanlıların hırsızlık için kiraladıkları otomobilin plakasını polise verdiği için kendisini kaçırdıklarını söyledi. Üç zanlı, "Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, kasten yaralama ve hakaret" suçundan tutuklanırken, kaçan Oruç aranıyor.