Genç Melike'den 7 yıldır haber alınamıyor!

Ankara'da evinden 7 yıl önce ablasına ÖSYM kağıdı almak için evden çıkan 14 yaşındaki Melike Toyguncu'dan 7 yıldır haber alınamıyor.

Genç Melike'den 7 yıldır haber alınamıyor!
Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre genç kızın kaybolması ile ilgili daha önce tutuklanan 4 zanlı 17 ay cezaevinde yattıktan sonra tahliye oldu. Karara itiraz eden aile Yargıtay'a başvurdu.

Yargıtay kararıyla M.A, C.Y, B.B. ve O.M'nin yeniden yargılanmasına karar verildi. Sanıkların, "Kasten öldürme", "Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma", "çocukları fuhuşa teşvik" suçlamalarıyla yargılanmasına başlandı.

TV'DE ŞOK İDDİA

11 Ocak'ta görülen davadan birkaç gün önce konunun bir televizyon kanalında gündeme getirilmesiyle, bir izleyici Melike'nin İzmir'de genelevde çalıştığını söyleyerek herkesi şoke etti. Ancak yapılan araştırmada İzmir genelevinde Melike'nin izine rastlanmadı.

"BENCE YAŞAMIYOR"

Melike'nin babası Mahmut Toyguncu ise yargılanan sanıkların kızını kaçırarak bir eve kapattıklarını ileri sürerek, "Ben artık kızımın yaşadığına inanmıyorum. Yıllarca adaletin peşinde koştum. İnşallah bu kez adaletin yerine geleceğini umuyorum" diye konuştu.

Öte yandan görülen duruşmada zanlıların adli kontrol şartıyla salıverildiği ve yurt dışı çıkış yasağı konduğu öğrenildi.