Genç Salih sakatlandı!

Fenerbahçe, Salih Uçan'ın Ümit Milli Takım antrenmanında sakatlandığını ve 10 gün sahalardan uzak kalacağını açıkladı.

Genç Salih sakatlandı!
AMKSpor'da yer alan habere göre Fenerbahçe’ye Ozan Tufan’ın ardından Salih Uçan’dan da kötü haber geldi. Sarı Lacivertliler, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Salih Uçan’ın Ümit Milli Takım antrenmanında sakatlandığını ve genç oyuncunun 10 gün sahalardan uzak kalacağını açıkladı.

Böylece Fenerbahçe, Ozan Tufan’ın ardından bir başka orta saha oyuncusunu da kaybetmiş oldu.

Bu hafta Kadıköy’de oynanacak Alanyaspor maçında Josef ve Mehmet Topal’ın önünde orta sahada Alper Potuk’un oynaması bekleniyor. Hatırlanacağı üzere, teknik direktör Dick Advocaat da geçtiğimiz hafatalarda Salih Uçan’ın performansından memnun olmadığını ve genç oyuncunun kadroda yer bulmak istiyorsa çok daha iyi çalışması gerektiğini söylemişti.

Fenerbahçe’nin resmi sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi:

"09.10.2016 tarihinde yapılan Ümit Milli Takım antrenmanında kasığında ağrı hisseden ve antrenmanı terk eden oyuncumuz Salih Uçan'ın milli takımda çekilen kasık MRI sonucunda kasık bölgesinde bulunan kaslardan birinde kısmi yırtık tespit edilmiştir. 10.10.2016 tarihinde kulübümüze gelen oyuncumuzun muayenesi kulüp doktorumuz Prof. Dr. Burak Kunduracıoğlu tarafından yapılmış ve futbolcumuzun tedavisine kulübümüz sağlık ekibi tarafından başlanılmıştır. Futbolcumuzun yaklaşık 10 gün sahalardan uzak kalması beklenmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunarız."
Konular Spor Haberleri