Genç Salih'in katili 'bonzai' çıktı!

Şubat ayında askere gidecek olan Salih Yılmaz’ın cesedi (20) toprağa gömülmüş olarak bulundu. Kolu ve yüzü vahşi hayvanlar tarafından parçalanmış olan genci, ağabeyi dövmesinden ve ayakkabısından tanıdı.

Genç Salih'in katili 'bonzai' çıktı!
Yeni Asır'dan Fatih Şendil ve Kazım Yörükce'nin haberine göre zehir tacirlerinin içine haşere ilacı koyarak sattığı bonzai can almaya devam ediyor. Aydın'da yaklaşık 2 ay önce kaybolan ve ailesi tarafından polise kayıp ihbarında bulunulan 20 yaşındaki Salih Yılmaz'ın cesedi, kırsal alanda gömülü olarak bulundu. İlk incelemeler sonucu Salih Yılmaz'ın bonzai nedeniyle hayatını kaybettiği ve paniğe kapılan arkadaşları tarafından gömüldüğü ihtimali üzerinde duruluyor. Hayvanlar tarafından topraktan başı ve kolu çıkarılarak yenmiş halde bulunan cesedin Salih Yılmaz'a ait olduğunu, ağabeyi Onur Yılmaz, boynundaki aslan başı dövmesinden teşhis etti.

15 gün önce gömülmüş

Aydın İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, bir ihbar üzerine cesede ulaştı. Kimlik belirlemek için polisten yardım isteyen jandarma ekipleri, cesedin 2 ay önce kaybolan Salih Yılmaz'a ait olabileceği ihtimali üzerine ailesine ulaştı. Salih'in ağabeyi Onur Yılmaz, Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırılan cesedi boynundaki aslan başı dövmesi, ayakkabıları ve üzerindeki elbiselerden teşhis etti. İlk olarak cinayet ihtimali üzerinde durulurken, Aydın Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu dedektifleri de olay yerini ve cesedi inceledi. Salih Yılmaz'ın daha önce uyuşturucu madde kullanmaktan çok sayıda kaydı bulunduğunu belirleyen polis ve jandarma ekipleri, soruşturmayı bu yöne kaydırdı. Gencin birkaç kişiden bonzai türü sentetik uyuşturucu madde satın aldığı bilgisine ulaşan ekipler, Yılmaz'ın yaklaşık 15 gün önce gömüldüğünü ortaya çıkardı. Ancak kazılan çukur derin olmadığı için cesedin baş ve kolunun vahşi hayvanlar tarafından topraktan çıkarılarak yendiği tahmin edilirken, Yılmaz'ın GSM kayıtları ve o tarihlerde bölgeden baz sinyali veren diğer kişilere ait telefonlar mercek altına alındı. Salih Yılmaz'ın kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için ceset adli tıp kurumuna götürüldü.

Öldüğüne kimse inanmak istemiyor

Yeni Asır'a konuşan ağabey Onur Yılmaz, "Kardeşim Şubat ayında askere gidecekti. 27 Kasım'da kaybolmadan önce arkadaşlarından 'Eve gidiyorum' diyerek ayrılmış. O günden beri kendisinden haber alamıyorduk. Kayıp başvurusu yapmıştık. Dün jandarmadan bulunan cesedin teşhisi için aradılar. Morga gittiğimde kardeşimi teşhis ettim. Kardeşimin arkadaş çevresi genişti ve çok seviliyordu. Bizim bildiğimiz kimseyle bir kavgası veya husumeti yoktu. Kimseye bir borcu da yoktu. Öldüğüne kimse inanamıyor" dedi.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Salih Yılmaz'ın öldüğü haberini baba Ali Yılmaz ve anne Seher Yılmaz'a ağabeyi Onur Yılmaz verdi. Salih Yılmaz'ın cenazesi, ilk olarak Efeler ilçesi Orta Mahalle 205 Sokak'taki baba ocağına getirildi. Baba Ali Yılmaz ile ağabeyleri Onur Yılmaz ve Mehmet Yılmaz, taziyeleri kabul etti. Duaların ardından Çine'nin Dorumlar Mahallesi'ne götürülen cenaze, mahalle mezarlığında gözyaşları içerisinde defnedildi.