Genç Samet 4 aydır komada, ailesi perişan!

İzmir'de tüm itirazlara rağmen yapılan ve güvenlik bariyeri konulmayan tramvay, hayatları söndürmeye devam ediyor. Karşıyaka'da Eylül ayında motosikletiyle tramvayın altına kalan 17 yaşındaki Samet Kocaömer, 4 aydır koma halinde yaşam savaşı veriyor.

Genç Samet 4 aydır komada, ailesi perişan!
5 AMELİYAT GEÇİRDİ

Yeni Asır'dan Tansu Edip Gökbudak'ın haberine göre
Kocaömer'in hurdacılıkla geçimini sağlayan babası Sabri Kacaömer, "Konak'ta inatla yapılan tramvay daha da büyük kazalara neden olacak. Bu yanlıştan dönülsün" dedi. Karşıyaka Atakent'te etrafında hiçbir güvenlik önlemi olmaksızın çalışan ve yolun karşısına geçmeye çalışan 56 yaşındaki Afet Soyer'e çarparak ölümüne neden olan tramvay bir hayatı daha karartmak üzere. 15 Eylül 2017'de motosikletiyle yine güvenlik önlemi olmayan tramvayın altında kalan 17 yaşındaki Samet Kocaömer, yaşam savaşı veriyor. Kazanın ardından 5 ameliyat geçiren Kocaömer'in sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Dört aydır bilinci kapalı bir şekilde bitkisel hayatta olan Kocaömer, bu süreç içerisinde 65 kilodan 40 kiloya kadar düştü.

BABASI İSYAN EDİYOR

Kocaömer'in babası Sabri Kocaömer tramvay kazası sonrası İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden hiçbir yetkilinin kendisini aramadığını söyleyerek, "Bu tramvayın kazaya sebebiyet vereceği belliydi. En azından etrafına güvenlik bariyerleri koymalıydılar. Onların sorumsuzluğunun bedelini benim oğlum can çekişerek ödüyor. Doktorlar, uyansa bile Samet'in büyük ihtimalle yatalak olacağını söylüyor. Ümitlerimiz tükeniyor. Aslan gibi oğlum gözlerimin önünde eriyor. Oğlumun hayatını söndürdüler. Madem tramvayı yaptılar, etrafına güvenlik önlemi alsınlar" diye konuştu.