Genç Uğur yardım bekliyor!

İzmir'in Karabağlar ilçesinde yaşayan 32 yaşındaki müzisyen Uğur Koç, 3 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonucu sol ayağından yaralandı.

Genç Uğur yardım bekliyor!
Ameliyat olamazsa bacağı kesilecek!..

Yeni Asır'da yer alan habere göre bugüne kadar 21 kez ameliyat masasına yatan ancak yatağa bağlı kalan genç müzisyenin ailesi evlatlarının tedavisini yaptırabilmek için evlerini bile sattı.

Devlet hastanelerinin ayağını ameliyat etmediğini, özel hastanelere yönlendirildiklerini öne süren acılı aile, oğullarının ameliyatını yaptırabilmek için hayırseverlerden yardım beklediklerini belirtti.

Geçimini sağlamak için valilik ve kaymakamlığa başvurduğunu ifade eden Koç, "15-16 yıldan beri durmaksızın sahneye çıkıyorum. Klarnet, gitar ve perküsyon çalıyorum. Solistim, ekmeğimi bununla kazanıyorum ama 3 yıldır çalışamıyorum. Mikrofonla şarkı söylemek istiyorum, yatağa bağlı kalmak istemiyorum. Bana yardım edebilecek kurum ve kuruluşların yardımlarını bekliyorum" dedi. Genç müzisyenin annesi Pınar Koç ise tek isteğinin oğlunu ameliyat ettirmek olduğunu belirtti.

Oğullarını mecburen özel hastanede ameliyat ettirdiklerini ancak sonunda beş parasız kaldıklarını vurgulayan Koç, "Ben içecek, giyecek hiçbir şey istemiyorum. Oğlumun iyi bir tedavi olmasını istiyorum. Hayatına devam etsin, ömrünün geri kalanını benimle geçirmesin. Herkesin çocuğu gibi işi olsun, evi olsun, eşi, çocuğu olsun" diye konuşarak yetkililerden yardım istedi.