Genç Zuhal'in ölümünde cinayet şüphesi!

Evinin balkonundan düşerek ölen Zuhal Öcal’ın sevgilisi M.İ.G’nin polise verdiği ifadede, “Tartışırken tokat attım. Odadan fırlayıp kendini aşağıya attı” dediği ortaya çıktı. Polis, bu ifadenin ardından cinayet ihtimalini araştırmaya başladı.

Genç Zuhal'in ölümünde cinayet şüphesi!
Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre İzmir'in Buca ilçesinde, geçtiğimiz Şubat ayında 7'nci kattaki evinin balkonundan düşerek öldüğü sanılan Zuhal Öcal ile ilgili cinayet ihtimali gündeme geldi.

İki çocuk annesi 33 yaşındaki genç kadının, birlikte yaşadığı erkek arkadaşı M.İ.G'den tokat yedikten sonra mutfak balkonundan atlayarak yaşamına son verdiği iddiası polisi harekete geçirdi. Polis, genç kadının yaşamını mercek altına aldı. Balkondan düştüğü de iddia edilen Öcal'ın sır ölümü ile ilgili cinayet ihtimali de araştırılıyor.

YAŞAM SAVAŞI

Akıl almaz olay 26 Şubat günü akşam saatlerinde Buca Atatürk Mahallesi 206/38 Sokak'taki bir apartmanda yaşandı. Zuhal Öcal iddiaya göre, 7'nci kattaki evinin balkonundan yola düştü. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, Öcal'ı ambulansla Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Vücudunda kırıklar oluştuğu belirlenen genç kadın, iki gün sonra yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Zuhal Öcal'ın nikahsız yaşadığı belirtilen M.İ.G isimli kafe işletmecisini, ifadesine başvurmak üzere emniyete götürdü.

OTOPSİ YAPILDI

İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından Öcal'ın cenazesi, Menderes ilçesindeki Görece Mezarlığı'nda toprağa verilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Genç kadın son yolculuğuna uğurlanırken Yeni Asır, talihsiz kadının sevgilisi olduğu ileri sürülen M.İ.G'nin ifadesini ele geçirdi.

M.İ.G polise verdiği ifadesinde, "Zuhal o gece arkadaşları ile birlikte alkol aldı. O gün kafeye işe gelmedi. Yatak odasında tartıştığımız sırada bir anda tokat attım. O da yatak odasından fırlayıp mutfak balkonundan kendisini aşağıya attı" dedi.

NOT BIRAKMADI

Herhangi bir not bırakmayan, intihar edecek büyük bir sorunu olmadığı ileri sürülen ve evlatlarına düşkünlüğü ile bilinen Zuhal Öcal'ın ölümüyle ilgi, cinayet şüphesi de dahil tüm ihtimaller araştırılıyor.