George Clooney ikizleriyle görüntülendi!

İnsan hakları avukatı Amal Clooney ile evliliğinden ikiz bebekleri dünyaya gelen ünlü aktör George Clooney, bir aylık bebekleriyle ilk kez görüntülendi.

George Clooney ikizleriyle görüntülendi!
Milliyet'te yer alan habere göre insan hakları avukatı Amal Clooney ile evliliğinden ikiz bebekleri dünyaya gelen ünlü aktör George Clooney, bir aylık bebekleriyle ilk kez görüntülendi.

Clooney çifti, bir aylık bebekleri Elle ve Alexander ile birlikte, Milano’daki havaalanında, özel jetten inerken objektife yansıdı. 6 Haziran’da Londra’da dünyaya gelen ikizlerden birini George Clooney’nin, diğerini ise Amal Clooney’nin taşıdığı görüldü.

İkizleri için taşınıyorlar

Elle ve Alexander adını verdikleri bebekleriyle ikiz sevinci yaşayan Amal-George Clooney çifti, İngiltere’de 20 milyon sterline aldıkları malikaneden güvenlik sebepleriyle ayrılma kararı aldı.

Clooney çifti, İngiltere’de giderek artan terör riski nedeniyle evlerinin tehlike altında olduğunu düşünerek yeniden ABD’nin Los Angeles kentine taşınmayı kararlaştırdı. 56 yaşındaki aktör, insan hakları avukatı olarak çalışan eşinin uluslararası davalar nedeniyle çok sayıda tehdit aldığını ve kendilerini Los Angeles’ta daha güvende hissedeceklerini düşünüyor.

George Clooney ikizleriyle görüntülendi!