Gergin maçın galibi Kasımpaşa!

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Kasımpaşa evinde Torku Konyaspor'u 2-0 mağlup etti.

Gergin maçın galibi!
Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Torku Konyaspor'u 2-0 yendi. Ev sahibine galibiyeti getiren golleri 45+1'de Oscar Scarione ve 70'te Ryan Babel kaydetti.

Mustafa İlker Coşkun'un düdük çaldığı karşılaşmanın ilk yarısını Kasımpaşa 1-0 önde kapattı. 45+1'de Oscar Scarione'nin attığı golün pasını Tunay Torun verdi. 70. dakikada Kasımpaşa farkı ikiye çıkardı. Sol kanattan ceza sahasına hareketlenen Ryan Babel'in vuruşunda top savunmaya çarptı ve ağlarla buluştu. Kalan dakikalarda birçok gol pozisyon yaşanmasına rağmen gol sesi çıkmayınca Şota Arveladze'nin ekibi 3 puana uzanan taraf oldu. Bu sonuçla Kasımpaşa puanını 12'ye yükseltirken, Mesut Bakkal'ın ekibi ise 6 puanda kaldı.

TRİBÜNLERDE GERGİNLİK

Karşılaşmadan önce Torku Konyaspor taraftarlarının bulunduğu misafir takım tribününde gerginlik yaşandı. Polisler, müdahale ederek bazı Konyasporlu taraftarları stadın dışına çıkardı.
     
Müsabaka başladıktan sonra da bu sefer Kasımpaşa tribünleri karıştı. Kapalı kale arkasındaki tribünde lacivert-beyazlı taraftarlar arasında gerginlik çıktı. İki ayrı taraftar grubu arasında yaşanan kavgaya, tribüne gelen çok sayıda çevik kuvvet polisi müdahale etti. Çevik kuvvet ekipleri, bu iki grubun arasına oturarak taraftarları ayırdı.
Konular Spor Haberleri