Gizem Hatipoğlu: "Kocamı çok özlüyorum"

Gizem Hatipoğlu, 6 Nisan’da vizyona girecek olan "Kızım ve Ben" adlı filmiyle beyazperdeye merhaba dedi

Gizem Hatipoğlu: "Kocamı çok özlüyorum"
Akşam'dan Aysun Yıldız Güngör'ün röportajı...

“Kızım ve Ben” filmiyle beyazperdeye ilk adımınızı atmış oldunuz. Ne hissediyorsunuz?


Sinema bambaşka bir tecrübe, daha önce birkaç dizide rol almıştım ancak sinemanın heyecanı başka. Kendini beyazperde de izleyebilmek çok değerli. Ben tecrübeli bir oyuncu değilim ama bu rolle çok keyifli bir işin içinde bulunduğum için mutluyum.

Rolü size kabul ettiren ne oldu?

Yapımcımız Burak Memişoğlu, yönetmen ve senarist Murat Gürvardar’la önceden tanışıyorduk. Burak Memişoğlu rol için teklifte bulunduğunda hiç düşünmeden kabul ettim. Senaryo çok etkileyiciydi. Cemal Hünal ve İrem Helvacıoğlu gibi ve adını daha burada sayamadığım çok değerli oyuncularla çalışma fırsatı bulacaktım. Tüm bunları alt alta eklediğimde kendimi şanslı hissediyorum. Şimdi 6 Nisan tarihini iple çekiyorum. Kızım ve Ben filmimiz o tarihte vizyona girecek. Seyircinin tepkisini de çok merak ediyorum.

Çekimler nasıl geçti set ortamınız nasıldı?

Rolüm az olduğu için sette 2-3 gün geçirebildim. Herkesin huzurla çalıştığı bir iş oldu.

Çekimler sırasında ne hissettiniz? Korku, heyecan, endişe sevinç…

Kızına tek başına bakmaya çalışan bir babaya yardımcı olmaya çalışan bir kızı canlandırıyorum. Beni kendi kızına anne adayı olarak görüyor. Bu yüzden biraz yardımsever biraz da duygusal anlar yaşadık.

Ayda karakterinden biraz bahseder misiniz?

Ayda, Fatoş’un yurtdışında yaşayan kuzeni. İstanbul’a gelince Doruk ile tanışıyor ve aralarında duygusal bir bağ oluşuyor.

UFAK ROLLER İSTERİM

Bundan sonra sizi dizi veya filmlerde görecek miyiz?


Şuanda Tv8,5 ta devam eden cumartesi günleri 12.30’da yayınlanan “Sağlık Zamanı” adında bir programım var. Aslında sunuculukta devam etmek istiyorum ama böyle ufak roller geldikçe de içinde olmak isterim.

Hayalinizde canlandırmak istediğiniz karakterler var mı?

Eski dönem dizisinde ya da Karadenizli bir köylü kızı canlandırmak isterdim.

Şu an nasıl bir hayatınız var?

Şu anda yoğun bir tempoda çalışıyorum. Hem programım devam ediyor hem de firmalarla işbirliğinde fotoğraf çekimleri yapıyoruz. Eşim Hakan Survivor’da yarıştığı için her akşam ekran başında onu görmeyi bekliyorum (gülüyor) hem koşturmacalı hem de özlem dolu günler geçiyor…

HER PROJEMİN YERİ AYRI

Bu zamana kadar birçok projede yer aldınız. Hangi projenin yeri sizde ayrı?


Hepsinin yeri çok ayrı gerçekten… Birçok magazin programı yaptım. Tek olduklarım da kendimi bu yönde geliştirdim. Yorum yaptığımız dönemde başarılı magazinci Esin Övet, Mert Öğün ve çok değerli Oya Aydoğan’la çalışma fırsatı buldum. Sonrasında bir ev gezmesi programı yaptım. Bu süreçte de farklı isimlerin evine, hayatlarına, yaşamlarına konuk oldum. Buda büyük tecrübeydi. Şimdi ise farklı branşlardan birçok doktoru konuk aldığımız sağlık programım devam ediyor. Hepsi ayrı bir renk...

Sosyal medyada seveniniz ve takipçiniz çok. Bu kadar çok sevilmeyi neye bağlıyorsunuz?

Teşekkür ederim. Çok şükür ki 1 milyonu aşan bir takipçi sayımız var. Ben hep doğal olmaya, kendim olmaya özen gösteriyorum.

Sosyal medya sizin için ne kadar önemli?

Hem iş yapıyor hem de güncel haberleri takip ediyorum. Kocamı ekranda gördüğüm zaman mutlu oluyorum. Hakan dışında kendi takımından Anıl’ı iyi buluyorum.

Hakan Bey’i özlüyor musunuz?

Evet, kocamı çok özlüyorum. Onu ekranda gördüğüm zaman çok mutlu oluyorum.

Senelerdir süren çok güzel bir evliliğiniz var. İlişkiler bir süre sonra rutine bağlar. Sizin ilişkinizi ayakta tutan ne oluyor?

Şükür ki 7 yıla yaklaşan bir evliliğimiz var. Birbirimize saygı ve sevgiyi hep canlı tutmayı başarabildiğimiz için, bazen arkadaş bazen sevgili olabildiğimiz için kaybetmediğimiz de bir heyecan var.
Konular Röportaj