Gizem Özdilli’den bekaret yorumu!

Eski model Gizem Özdilli verdiği bir röportajda şarkıcı Zerrin Özer'in 'Genç kızlar evlenene kadar bakire kalmalı' çıkışını yorumladı.

Gizem Özdilli’den bekaret yorumu!

Bir dönem podyumların aranılan modellerinden olan, şimdilerde sağlıklı yaşamla ilgili üçüncü kitabını yazan Gizem Özdilli, Posta Gazetesi’ne verdiği röportajda dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Zerrin Özer’in “Genç kızlar evlenene kadar bakire kalmalı” şeklindeki çıkışını yorumlayan Gizem Özdilli, “Zerrin Hanıma büyük saygım var. Belli bir yaş aralığına kadar onunla aynı fikirdeyim. Ama benim gibi 45 yaşına kadar bekar kalırsa kötü tabii” ifadesini kullandı.

“EN ADAMDAN DAHA ADAMSIN…”

“Hayatında özel biri var mı?” sorunu da yanıtlayan Özdilli, “2,5 yıldır sevgilim yok. Birkaç yıl önce bir takipçimin yaptığı tespit kendimle yüzleşmemi sağladı. ‘En adamdan daha adamsın. Hangi adam sana yanaşsın?’ dedi. Haklıydı! Erkeklere güvenmiyorum. Ben hepsinden daha sözünün eriyim. Kendime uygun birini bulamıyorum. Tanışıyoruz, sonra diyorum ki, ‘Yok bununla olmaz.’ E, öyle hissedince de flört etmeye, magazine düşmeye bile değmiyor. Sonra çorap değiştirir gibi sevgili değiştiriyormuşsun gibi bir algı oluşuyor. Erkekler bana kızmasınlar ama büyük yalancılar. Korkunç yalan söylüyorlar” dedi.

Özdilli'yi utandıran soru: "Cinsel ilişkiye ihtiyacın olmuyor mu?"

İki buçuk yıl yalnız kalmak için uzun bir süre. Cinsel ilişkiye de mi ihtiyacın olmuyor?

'Aaa çok ayıp! Kızım annem de okuyacak bu röportajı. Cinsel ilişki falan, bunlar hala bizim ailede tabu. Benim bir tarafım hep utangaç hala. Ne kadar mankenlikten de gelsem, zamanında iç çamaşırı da giysem utangacım işte. Cinsel ilişki konusu beni çok utandırır. Ama şunu söyleyeyim: İyi ki erkeklerin rahimleri yok. Bir de o olsaydı, patates çuvalı yerine koyarlardı bizi. Hiç kıymetimiz kalmazdı. Şimdi hiç değilse, "Çocuklarımın annesi" diyerek saygı duyuyorlar. Allah iyi ki onları o kadar şımartmamış.'