Gizemli cinayette sır perdesi aralandı!

Bodrum’da kafasından vurulmuş halde bulunan kadın cinayetindeki sis perdesi ortadan kalktı. Cinayet zanlısı B.K, sevgilisini yanlışlıkla vurduğunu söyledi ve ekledi: “Arkadaşımı çağırıp maç izlemeye gittim. 1 gün cesetle aynı evde yaşadım.”

Gizemli cinayette sır perdesi aralandı!
Yeni Asır'da yer alan habere göre 25 Kasım 2016'da yat acentesi işletmeciliği ve kaptanlık yapan 48 yaşındaki Hafize Müjde Özer, erkek arkadaşı 56 yaşındaki B.K. tarafından tabanca ile kafasına ateş edilerek öldürmüştü. Kadının cesedi evinden 40 kilometre uzakta ormanlık alanda çuval içerisinde bulunmuştu. Olayın ardından B.K. gözaltına alınmış ve sucunu itiraf etmişti. Önceki gün Bodrum Adliyesi'ne getirilen B.K hakim karşısına çıktı.

Gözyaşları içerisinde olanları anlatan B.K sevgilisini yanlışlıkla vurduğunu söyleyerek, "Olayda kullandığım tabancayı uzun süre önce bir arkadaşımdan satın almıştım. Tabancayı sadece evde tutuyordum. Yanımda taşımıyordum. Şaka yapmak için tabancayı elime aldım ve hedef gözetmeden ona doğrulttum. Elim tetiğe değdi ve nasıl olduğunu anlayamadım silah bir anda ateş aldı" dedi.

MAÇ İZLEMEYE GİTMİŞ

Cinayet zanlısı B.K, "Olaydan sonra çok korkmuştum. Veysel isimli tekne kaptanı arkadaşımı aradım. Eve gelmesini istedim. Eve yakın olduğu için o da geldi. Kafam yerinde değildi. Çok panik yapmıştım. Arkadaşım 'güvenlik güçlerini arayalım' dedi ama ben korktuğum için bunu yapmadım. Şaka yapmak istemiştim. Ama tabanca aniden ateş aldı ve başının sağ tarafından vuruldu. Ne yapacağımı bilemedim. Veysel ile maç izlemeye gittik ama yaşadıklarım aklımdan hiç çıkmıyordu. Akşam eve geldiğimde cesedi naylona sararak koli bandı ile bantladım. Daha sonra da bir aptallık yaparak cesedi ilk defa gittiğim Kızılağaç bölgesindeki ormanlık alana bıraktım. Tabancayı da Turgutreis'te parçalayarak denize attım. Çok pişmanım" dedi.

Duruşma 2 Ağustos 2017 tarihine erteledi.