'Gizli Kalsın'da kan konduran darp iddiası!

Tuba Büyüküstün’ün sevgilisi Umut Evirgen’e ait ‘Gizli Kalsın’ adlı mekan, skandala imza attı. HSBC Yatırım Genel Müdürü Tolga Koyuncu ve eşi rezervasyon yaptırmalarına rağmen içeri alınmadı. Darp edilen iş adamı, yaka paça dışarı atıldı.

'Gizli Kalsın'da kan konduran darp iddiası!
Takvim Gazetesi'nin iddiasına göre İstanbul Emirgan'daki "La Boom" ve "Gizli Kalsın" adlı mekanların sahibi Umut Evirgen, oyuncu Tuba Büyüküstün ile aşka yelken açtı. Adını bu aşkla duyuran işletmeci, skandallara imza attı.

Evirgen, geçtiğimiz aylarda kendisini Büyüküstün ile mekanında görüntüleyen gazetecileri hedef aldı. Silahlı korumaları, gazetecilerin fotoğraf makinelerini gasp edip, muhabirlere şiddet uyguladı. Skandal yargıya taşındı. Adamlarıyla birlikte tutuklanan Evirgen, daha sonra serbest bırakıldı. Ancak skandallar sonlanmadı.

Evirgen'in işlettiği "La Boom"da alkolsüz servis açılmadı. Başörtülü müşteriye su servisi bile yapılmadı.

Tüm bu yaşananların ardından bu kez Evirgen'e ait "Gizli Kalsın"da rezalet yaşandı. HSBC Yatırım Genel Müdürü Tolga Koyuncu, eşi Eda Koyuncu ile 'Gizli Kalsın'ı arayıp rezervasyon yaptırdı. Ardından eşiyle birlikte mekana giden Koyuncu çifti, rezervasyon yaptırmasına rağmen kapıda kaldı. Mekan görevlileri, "Yer yok" diyerek Koyuncu ve eşini içeriye almadı. Koyuncu çifti ise "Bizim rezervasyonumuz var. Böyle rezalet olmaz" diyerek karşı çıktı. Bunun üzerine mekan görevlileri ile Koyuncu çifti arasında tartışma başladı.

Koyuncu, telefonla polisi aramaya çalıştı. Bunu gören gece kulübü çalışanları ise "Emniyet'e şikayet etsen ne olur" diyerek Koyuncu'ya saldırdı. Eşinin yanında darp edilen Tolga Koyuncu, hastaneye kaldırıldı.

Tedavisi süren ve darp raporu alan Tolga Koyuncu'nun, 'Gizli Kalsın'da kendisini darp edenler hakkında suç duyurusunda bulunduğu açıklandı.