Göbekli Beren'den bu kez açıklama yok!

Beren’in elbisesinin azizliğine uğradığını düşünenlerin sayısı hiç de az değil. Tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçların şişkinlik yaptığını bilenler, buna yoruyor...

Göbekli Beren'den bu kez açıklama yok!
Vatan'dan Gülşen Yüksel'in yazısı... Beren Saat eşi Kenan Doğulu ile birlikte 1,5 aydır Amerika’daydı. Türkiye’ye döner dönmez hamile olduğu söylentileri çıktı. Bodrum’da görüntülenen oyuncunun belirginleşen göbeği ‘Acaba bebek mi?’ sorusunu akıllara getirdi.

Benzer söylenti yaz başında da çıkmıştı. Saat bu iddiaları “Hamilelik benim gibi zayıf bir vücutta saklanabilecek bir şey değil” diye yalanlamıştı. Bu kez taraflardan konuyla ilgili herhangi bir açıklama yok.

Durum böyle olunca sosyal medyada konuşan konuşana. Herkes ayrı telden çalıyor. Beren Saat’in Amerika seyahatinde kilo aldığını düşünenler var. Malum insanlar yurt dışı tatillerinde yeme içme konularında ipin ucunu biraz kaçırıyor.

Beren’in elbisesinin azizliğine uğradığını düşünenlerin sayısı hiç de az değil. Tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçların şişkinlik yaptığını bilenler, buna yoruyor. Hamilelik saklanacak bir durum değil, biraz daha bekleyelim gerçek yakında ortaya çıkar.