Gökhan Özen Hollywood’da yönetmenlik koltuğunda

Şarkıcı Gökhan Özen, yarın yayınlanacak olan 'Yanlış Numara 2018' adlı yeni single'ının klibi için ABD'deydi. Özen, Hollywood'da 48 derece sıcakta yönetmenlik koltuğuna oturdu ve kendi şarkısının klibini kendisi çekti.

Gökhan Özen Hollywood’da yönetmenlik koltuğunda
Sözcü'de yer alan habere göre önümüzdeki yaz çıkaracağı yeni albümünün hazırlıklarını Los Angeles’ta sürdüren Gökhan Özen, geçtiğimiz ay Türkiye’ye dönerek yeni projeleri için Sony Music ile sözleşme imzalamıştı. Özen, albüm öncesinde sözü, bestesi ve düzenlemesi kendisine ait olan ‘Yanlış Numara 2018’ adlı şarkısını Sony Music etiketiyle yarın müzikseverlerle buluşturacak.

Şarkının video klibi için Hollywood’da yönetmen koltuğuna oturan Gökhan Özen, Los Angeles ve Las Vegas arasındaki çöllerde film gibi bir klibe imza attı. 48 derece sıcaklıkta ve 18 saatte çekilen klipte hem yönetmenlik yapan, hem de kamera karşısına geçen Özen’e Amerikalı model Hannah Linderman eşlik etti. Şarkıcının ABD’deki ekibiyle ‘Eski Defter’ ve ‘Değişir Dünya’dan sonra çektiği üçüncü klip olan ‘Yanlış Numara 2018’, 8K tekniği ile çekildi.

Gökhan Özen Hollywood’da yönetmenlik koltuğunda
Konular Müzik