Gökhan Gönül'de imza an meselesi!

Menajerinin, “Fenerbahçe ile görüşmeyeceğim” dediği Gökhan Gönül ile Kanarya arasındaki görüşmeler bitti. Milli oyuncunun Beşiktaş’a imza atması an meselesi.

Gökhan'da imza an meselesi!
Sabah'ta yer alan habere göre Fenerbahçe'de geleceği soru işareti olan Gökhan Gönül hakkında yaşanan son gelişme, köprülerin atıldığını gösterdi. Yeni kontrat için 1 milyon Euro imza parası isteyen başarılı sağ bek, yönetimden ret cevabı alınca görüşmeler tıkanmıştı. Bir yandan Beşiktaş ile pazarlık halinde olan Gökhan Gönül'ün menajeri Ahmet Bulut, NTVSpor'a yaptığı açıklamada "Gökhan'ın sözleşmesi 31 Mayıs'ta tamamlanacak. Ben o tarihten sonra görüşmelere başlayacağım. Fenerbahçe ile bugüne kadar kontratın yenilenmesi konusunda bir görüşmemiz olmadı. Bundan sonra da olacağını sanmıyorum. Çünkü sarı-lacivertli kulüp Gökhan'ın menajeri ile görüşmeyeceğini açıklamıştı. Bu nedenle Fenerbahçe ile temasım olmayacak. Gökhan'ı 4-5 kulüp istiyor" diye konuştu.

BEŞİKTAŞ İLE YÜZDE 100 ANLAŞTI

Bu açıklamalar da Fenerbahçe ile görüşmelerin tıkandığını gösterirken, milli futbolcunun Beşiktaş ile anlaşma sağladığı öğrenildi. Gökhan'ın milli maçların ardından siyahbeyazlı takımla resmi sözleşme imzalamasına artık kesin gözüyle bakılıyor.

GÜNEŞ: "TÜRKİYE'NİN EN İYİ SAĞ BEKİ"

Bu sezon büyük sıkıntı yaşadığı defans hattına takviye isteyen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Gökhan Gönül'ün imza atmasını dört gözle bekliyor. Daha önce yaptığı bir açıklamada, milli futbolcuyu 'Türkiye'nin en iyi sağ beki' olarak gösteren tecrübeli çalıştırıcı, "Eğer Fenerbahçe'de devam etmezse Beşiktaş'a gelmesini çok isterim" ifadelerini kullanmıştı.
Konular Spor Haberleri