Gökhan Sayhan'ı "Tutsunlar Bakalım"

Gökhan Sayhan’ın ikinci tekli çalışması “Tutsunlar”, dijital platformlarda yerini aldı.

Gökhan'ı "Tutsunlar Bakalım"
“Tutsunlar”ın söz ve müziği Gökhan Sayhan’ın daha önceki teklisinde olduğu gibi yine kendisine ait. Sayhan, aynı aranjörle de yoluna devam etti; bu şarkısının düzenlemesinde de tekrar Tansel Doğanay ile çalıştı.

1999 yılında İzmir’de, Ege Bölgesi genelinde düzenlenen bir ses yarışmasına katılarak birincilik alan ve profesyonel müzik hayatına 2000 yılında başlayan Gökhan Sayhan, daha önce de “Giderim Dönmem” isimli teklisi ile dikkatleri üzerine çekmişti.

Gökhan Sayhan, kendi ürettiği şarkıları tercih ettiğini belirterek, “Tutsunlar” için şunları söyledi: “Kendi söz ve müziğini yapmanın ayrıcalığını hissediyorum. İlk teklimde, ‘şarkı kendi dinleyicisini bulsun, en büyük dileğim bu’ demiştim. Öyle de oldu ve bu beni kendi söz ve müziğim ile devam etmeye teşvik etti. ‘Hadi çıkıyorum sokağa, tutsunlar bakalım…’ diyerek yürümeye devam. Bundan sonrası kendi söz ve bestelerimden oluşan bir albüm olacak.”

DMC etiketini taşıyan ve dağıtımı yalnızca dijital platformlarda yapılan “Tutsunlar”ın klip yönetmenliğini 'Güldür Güldür Show'un müziklerini ve jeneriğini hazırlayan, kendisi de bir müzisyen olan Ramiz Bayraktar yaptı.

Genç şarkıcı 'Tutsunlar'ın klibini kısa sürede 100 bin kez izleyen dinleyicilerine sosyal medya hesabından teşekkür etti...

Gökhan Sayhan'ı "Tutsunlar Bakalım"
Konular Müzik