Göksel Gümüşdağ: "Galatasaray’a şaka yaptık"

Başakşehir'de Başkan Göksel Gümüşdağ, Kerim Frei ve Manuel da Costa'nın imza töreninde Galatasaray açıklaması yaptı.

Göksel Gümüşdağ: "Galatasaray’a şaka yaptık"
Sözcü'de yer alan habere göre Başakşehir’de Başkan Göksel Gümüşdağ, Kerim Frei ve Manuel da Costa’nın imza töreninde Galatasaray’ın Östersunds’a elenmesinin ardından Başakşehir’den atılan tweet hakkında açıklamada bulundu.

Medipol Başakşehir resmi twitter hesabından Galatasaray’dan transfer ettikleri Aurelien Chedjou’nun fotoğrafıyla sarı-kırmızılı takıma bir mesaj göndererek, ‘Bu zor gecenin ardından Medipol Başakşehir’e transfer olmak isteyen tüm taraftarlara kapımız açık’ ifadelerine yer vermişti. Göksel Gümüşdağ şöyle konuştu:

“ÜZDÜYSEK KUSURA BAKMASINLAR”

"Galatasaray elendi, futbol adamı olarak tabii ki üzüldüm. Bazen bu işleri çok ciddiye alıyoruz. Galatasaray’ı seviyoruz ama bu bir oyun. İki dostun birbirine attığı tweet, bu bir şaka, Galatasaray da Beşiktaş’a atmıştı. Beşiktaş ile burun buruna yarış yürüttük birbirimize attık. Bunların futbolun doğasında olduğunu bilmemiz lazım. Maksat bazen aşmış olabilir. Sosyal medyadaki arkadaşları ikaz ettim. Bu tip espriler olabilir. Ege’de deprem oldu onlar daha önemli bunları dikkate almayalım, kusura bakmasınlar."
Konular Spor Haberleri