Gonca Derin bombalamayı sürdürüyor!

Ebru Şallı aşkı için 11 yıllık evliliğini Mayıs’ta bitiren iş adamı Uğur Akkuş’la eski eşi Gonca Derin arasında sular durulmuyor. Akkuş’un evinin kilitlerini değiştirip çocuklarını alıkoyduğunu öne süren Derin, olay sonrası da açtı ağzını yumdu gözünü.

Gonca Derin bombalamayı sürdürüyor!
Takvim Gazetesi'nin haberine göre Ebru Şallı'nın nişanlısı iş adamı Uğur Akkuş'a eski eşi Gonca Derin'den zehir zemberek sözler geldi.

Gonca Hanım, geçtiğimiz gün Akkuş'un gizlice evinin kilitlerini değiştirdiğini iddia etmişti. Derin, önceki gün de eski eşiyle Şallı'yı bombaladı: "Adam diyor ki 'Bir Louis Vuitton çantaya 5 ay evlilik lafı etmiyor.' Prada'ya da 6-7 ay desek, etti mi bir sene. Yandık biz."

GONCA BOMBALADI

Şallı'nın "Evlilik sözleşmesi olamaz" açıklamasını da diline dolayan Derin, "Adamın üstünde bir dikili ağacı kalmadı. Sözleşmeyi sen yap. Bir evin var o da gitmesin" deyip ekledi:

Gonca Derin bombalamayı sürdürüyor!

"Bayanlar, altın saat takıp kiralık Mercedes'le gezen her canlıyı iş adamı, hatta adam sanmayın."

Gonca Derin bombalamayı sürdürüyor! - Resim : 2


Gonca Hanım, Şallı'nın "Uğur, objektiflerden utanıyor" açıklamasını da şöyle ti'ye aldı: "Kadın 'Alışkın değil' diyor. Yani 'İlkokul terk, iki kelimeyi bir araya getiremiyor' diyemiyor."