Gonca Vuslateri'nden kocasına övgüler!

Başarılı ve güzel oyuncu Gonca Vuslateri, içinde bulunduğumuz yılın başında evlendiği Edip Burak Ertoğan'a duygu yüklü satırlar yazdı.

Gonca Vuslateri'nden kocasına övgüler!
Sözcü'de yer alan habere göre Ocak ayında Edip Burak Ertoğan ile Phuket’te gerçekleştirilen sürpriz bir nikahla dünya evine giren Gonca Vuslateri, böylelikle ünlüler için evlilik yılı olan 2016’ya hızlı bir giriş yaptı.

Geride bıraktığımız aylar boyunca eşiyle sürekli olarak mutluluk pozları veren ve sosyal medya hesabından da bu evliliğe dair paylaşımlarda bulunan Gonca Vuslateri, yaptığı son paylaşımla eşine olan aşkını onun bir fotoğrafının altına yazdığı duygusal satırlarla ifade etti.

Ülke olarak zor bir süreçten geçtiğimiz şu günlerde duyguların ünlü isimler için de aynı olduğunu anlamımızı sağlayan o paylaşım şöyle: “Gördüğüm onca şeyin ardından,ışıkları kapamadan önce baktığım ve Allah’a minnettar olduğum şey… Eşim… Biricik köpeklerim ve kedim… Sizler iyi ki varsınız. Şans eseri yaşıyoruz diyorum artık. Sonra bir gülümseme geliyor,tadını çıkar diyorum. Bu senin şansın. Şimdi ışıkları kapatabilirim. Çünkü ışık benimle”

Gonca Vuslateri'nden kocasına övgüler!