Görümceler gelini hastanelik etti!

Çığlıkları duyan komşuların haber vermesi sonucu olay yerine gelen polis kavgayı daha fazla büyümeden ayırdı.

Görümceler gelini hastanelik etti!
İHA'da yer alan habere göre Adana'da bir kadın, kayınvalidesinin kendisine bıraktığı 1 dönüm arsadan pay isteyen iki görümcesi tarafından darp edildi. Yaralanan genç kadın hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, olay Sarıçam ilçesine bağlı Yürekli Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Duran Ünal ile evli olan Aynur Ünal bir süre kayınvalidesine baktı. Bakıma muhtaç olan kadın da, tapusuz olan 1 dönüm arsayı kendisine baktığı için gelini Aynur Ünal'a bıraktı. Kayınvalide yaklaşık 1 ay önce hayatını kaybetti. Kayınvalidenin ölümünden sonra Aynur Ünal'ın görümceleri Fadime Boyacı ve Ayşe Asilazmaz 1 dönüm arsadan pay istedi. Aynur Ünal ise arsadan pay vermek istemeyince aile arasında anlaşmazlık çıktı. Bunun üzerine Boyacı ve Asilazmaz, Ünal'ın evine gelerek arsadan pay vermesi gerektiğini söyledi. Ünal ise vermeyeceğini söyleyince aralarında kavga çıktı. Kavgaya Boyacı ve Asilazmaz'ın eşleri Necati Boyacı ile Kemalettin Asilazmaz'da katıldı.

AİLE BİRBİRİNE GİRDİ

Kavgaya erkeklerin katılmasıyla Ünal'ın eşi Duran Ünal ve oğlu Mehmet Ünal'da kavgaya karıştı. Aile 1 dönüm tapusuz arsa için birbirine girdi. Komşuların çığlıklar üzerine haber vermesi sonucu olay yerine gelen polis kavgayı daha fazla büyümeden ayırdı. Kavga sonrası Ünal, iki görümcesi tarafından darp edilip kanlar içinde kaldı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri yaralanan Aynur Ünal'ı Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Doktorların yüzünde yırtık ve sıyrıklar tespit ettiği genç kadın tedavi altına alındı.

Polis ise kavgaya karışan şahısları gözaltına aldı. Taraflar birbirlerinden şikayetçi oldu.