Göz-Göz kendine geldi!

Göztepe Teknik Direktörü Okan Buruk, kupada Yeni Amasayaspor'u yenerek Sivasspor mağlubiyetini unuttuklarını söyledi.

Göz-Göz kendine geldi!
Yeni Asır'dan Görkem Türkyılmaz'ın haberine göre Buruk, "Kupada gruptan çıkma adına önemli bir galibiyet aldık. Yeni Amasyaspor BAL'da olmasına rağmen dirençli bir takım. Bu galibiyet takımdaki olumsuz havayı dağıttı. Cumartesi günü ligde Mersin İdmanyurdu'nu da yenerek tekrar çıkışa geçeceğiz" dedi. Kupa müsabakalarında ligde az süre alan oyunculara görev verdiğini dile getiren genç teknik adam, "Her futbolcumun hazır olmasını istiyorum. Kimse kendini yedek hissetmemeli" ifadesini kullandı.

TÜRKERLER DESTEK VERECEK

Göztepe, Türkiye genelinde ve İzmir'de büyük projeler gerçekleştiren Türkerler Holding ile sponsorluk anlaşması imzalıyor. Yapılacak anlaşmaya göre Türkerler Holding, 2016-2017 sezonu boyunca A takımın sponsoru olacak. Bu sezon boyunca A Takımının forma göğüs reklam alanında Türkerler Holding'in İzmir'deki prestijli projesi Mahall Bomonti İzmir yer alacak. Yarın, Mahall Bomonti Halkapınar'da gerçekleşecek imza törenine Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker katılacak.

HALİL'E YOL GÖRÜNDÜ

Göztepe'nin genç yıldızı Halil Akbunar, Alman ekibi Freiburg'un radarına takıldı. Sezon başında Altınordu'dan stoper Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna katan ve bu oyuncunun gösterdiği performansla gözünü İzmir'e diken Bundesliga ekibi, şimdi de Göztepe'de bu sezon harikalar yaratan Halil'e kancayı taktı. Freiburg'un başarılı futbolcuyu izlemek için scout ekiplerini İzmir'e yolladığı ve maçları takip ettirdiği öğrenildi. Sezon sonuna kadar takibini sürdürecek Alman ekibinin alacağı rapor doğrultusunda Halil için Göztepe ile masaya oturması bekleniyor.

Geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Elazığ'ın Play-Off'a kalmasında emeği olan Halil, bu sezon 13 lig maçında 3 gol attı, 4 asist yaptı.
Konular Spor Haberleri