Göz-Göz puan saçtı!

Bandırmaspor deplasmanından mağlubiyetle dönerek, ilk iki yarışında çok ağır yara alan Göztepe, ligin ikinci yarısında tam 24 puan kaybetti...

Göz-Göz puan saçtı!
Yeni Asır'dan Burak Hakerler'in haberine göre TFF 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Göztepe, kadrosunun kalitesini bir türlü sahaya yansıtamayınca, puanları cömertçe saçarak dibe vurdu. Sarı-kırmızılı ekip, Elazığspor, Eskişehirpor ve Boluspor deplasmanlarının ardından dış sahada Bandırmaspor'a da yenilerek, ilk 2 şansını mucizelere bıraktı. İlk yarıyı lider bitirdikten sonra ikinci yarıda aldığı kötü sonuçlarla büyük bir düşüş yaşayan Göz-Göz'ün puan kaybı 12 maçta 24'e ulaştı. İkinci yarıda Denizli, Elazığ, Eskişehir, Boluspor ve Bandırma'ya yenilen, G.Antep BŞB, Balıkesir ve Şanlıurfa'yla berabere kalan, sadece Manisa, Altınordu ve Giresun'dan 3 puan alan Göztepe, son 6 haftaya girerken lider Yeni Malatya'nın 10, takipçisi Sivasspor ve Eskişehirspor'un 5 puan gerisine düştü. Göz-Göz, kalan 6 haftada, Adana Demirspor, Yeni Malatya (D), Sivasspor, Mersin İdmanyurdu (D), Samsunspor ve Denizlispor (D) ile oynayacağı maçlardan asgari puanı toplayıp, Süper Lig yarışında kalmaya çalışacak

BAŞKAN, KÖTÜ GİDİŞE EL KOYDU

Lig sonuncusu Bandırmaspor'a yenilerek Süper Lig'e direkt çıkma şansını büyük ölçüde yitiren Göztepe'de krize Başkan Mehmet Sepil el koydu. Sezon başında hedefi Süper Lig olarak belirleyen ve takıma yüksek bütçeler ayıran Başkan Sepil, bugün İzmir'e gelerek futbolcularla bir araya gelecek. Takımın ilk 2'den çıkma şansının pek kalmadığını belirten Sepil, şöyle konuştu:

ÖZGÜVEN KAYBI VAR

"Takımda çok büyük bir düşüş var. Yönetimden başlayarak bir takım hatalar yaptığımız kesin. Taraftarların coşkusuna yanıt veremiyor. Çünkü mental olarak özgüvenlerini yitirdiler. Yine de taraftarlarımız kalan 6 haftada da gereken desteği versin." Takımın Süper Lig'e çıkamaması halinde kadro istikrarını koruyacaklarını belirten Sepil, "Silbaştan yapacağımız bir şey yok. Takviyelerle Süper Lig hedefinden vazgeçmeyiz" dedi.

YENİ MALATYA AĞIR DARBE YEDİ

Eskişehir'e 2-1 mağlup olan lider Malatyaspor, hem şampiyonluk yolunda yakaladığı avantajı yitirdi, hem de kart görerek cezalı duruma düşen iki önemli oyuncusunu kaybetti. Ev sahibi takımda, çift sarı kart görerek kırmızı kartla oyun dışında kalan golcü futbolcu Eren Tozlu ve sarı kart görerek, toplamda 4 sarı karta ulaşan defans oyuncusu Sadık Çiftpınar, bu hafta oynanacak Giresunspor maçında cezalı duruma düştüler. Bu arada Eskişehirspor karşılaşmasında cezasını tamamlayan Azubuike, Giresunspor karşısında takımındaki yerini alabilecek.

TAKIMIN BAŞINDAYIM

Başkan Mehmet Sepil, 'Takımı bırakacak' söylentilerine de yanıt verdi. Her kötü gidişin sonrasında 'Mehmet bırakıyor mu?' söylentilerinin çıktığını belirten Sepil, "Gitmeye niyetim yok. Takım 1. Lig'de de kalsa buradayım. Başkanlık sorumluluklarımı yerine getirmek için elimden geleni yapıyorum. Bizim sadece şampiyonluk hedefim yok. Göztepe'yi ayaklarının üzerine basar şekilde bırakmak istiyorum. Hedefimde sapma yok" dedi.

Göz-Göz puan saçtı!
Konular Spor Haberleri