Göz-Göz’de değişim

Süper Lig'de son hafta deplasmanda oynadığı Aytemiz Alanya maçından puansız ayrılan Göztepe'de taşlar yerinden oynayacak.

Göz-Göz’de değişim
Yeni Asır'dan Burak Hakerler'in haberine göre ligde geçen yılki performansının gerisinde kalan milli araya 3 puanla giren Göz-Göz'de teknik direktör Bayram Bektaş kale hariç her mevkiide değişime gitmeyi planlıyor. Golcü transferlerinin ancak transferin son gününe yetişmesi nedeniyle ilk 4 hafta hücum etkinliği zayıf olan Göz-Göz'de teknik direktör Bayram Bektaş, değişime forvet hattından başlayacak.

JEROME İLK 11'E

Bektaş, Alanya maçında hazır olmadığı için sonradan oyuna aldığı İngiliz golcü Jerome'yi ilk 11'de değerlendirecek. İlk 4 haftada gerçek mevkiisi forvet arkası olmasına rağmen golcü görevini üstlenen Deniz ise yedek kulübesine çekilecek. Cikalleshi'yi de yanında hazır bulunduracak olan genç çalıştırıcı orta alanda da yıldızları sahaya sürecek. Bektaş, Tayfur'u yedeğe çekip orta alanı Castro-Poko ve Borges üçlüsüyle kuracak. Ayrıca Bektaş savunmanın ortasında Reis'in yerine Grillo'yu deniyor.
Konular Spor Haberleri