Göz-Göz’de rota Fransa

Göztepe, sağ kanat transferi için rotasını Fransa'ya çevirdi.

Göz-Göz’de rota Fransa
Yeni Asır Gazetesi'nden Burak Hakerler'in haberine göre teknik direktör Bayram Bektaş'ın raporu doğrultusunda sağ kanadını güçlendirmek isteyen Göz-Göz, Fransız ekibi Saint-Etienne forması giyen Faslı oyuncu Ouassama Tannane'ye yöneldi.

Fransız ekibi ile sözleşmesi 2020 yılına kadar süren futbolcuyu öncelikle bonservisiyle almayı planlayan yönetim, menajeri aracılığıyla Tannane'ye de teklifini iletti. Transferle Fransa'da yetişen teknik direktör Bayram Bektaş da ilgilenirken, yönetim Faslı oyuncu için görüşmelere başladı. Göztepe'nin teklifine sıcak bakan Tannane'nin kulübüyle bonservis konusunda anlaşılamaması halinde ise bu kez kiralık formülü devreye sokulacak. Sarı-kırmızılılar, sağ kanat transferi için daha önce de G.Saraylı Yasin Öztekin'i gündemine almış ancak futbolcunun transferinden yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçmişti.

Göztepe'nin sağ kanat adayı 24 yaşındaki Oussama Tannane, Hollanda'da yıldızını parlattı. PSV altyapısında yetişen Faslı oyuncu daha sonra Heerenveen ve Herakles'de oynarken 2015 yılından bu yana Fransa'da Saint-Etienne forması giyiyor.
Konular Spor Haberleri