Göz-Göz’de Sivas alarmı!

Son 3 maçını da kaybeden Göztepe’de yarınki Sivas maçı öncesi seferberlik ilan edildi. Bayram Bektaş, futbolcuları uyarırken takım 3 puana şartlandı.

Göz-Göz’de Sivas alarmı!
Yeni Asır Gazetesi'nden Burak Hakerler'in haberine göre Süper Lig'de kötü günler geçiren Göztepe, Sivasspor maçı öncesi alarma geçti. Ligde Erzurum, Başakşehir ve Antalya maçlarından oluşan seriyi puansız kapatan Göztepe'de, yarın oynanacak olan Sivasspor maçı öncesi teknik direktör Bayram Bektaş futbolcuları sert bir dille uyardı. Antalya yenilgisi sonrası taraftarların istifa çağrısı yaptığı Bektaş için Sivas maçı son şans olarak değerlendirilirken, 14 maçta 18 puanda kalan genç çalıştırıcı futbolcularından Sivas maçında 3 puan istedi.

YILDIZLARA VETO

Üst üste gelen sakatlıklar ve cezalar nedeniyle zor günler yaşayan teknik direktör Bayram Bektaş, Başakşehir'i yenerek moral bulan Sivasspor'u imha planını ise hazırladı.

Sarı-kırmızılı genç çalıştırıcının ileri uçta Jerome'un yerine kupada iyi bir performans sergileyen Cikalleshi'ye, formsuz Yasin'in yerine de kanatta Samed Ali'ye forma şansı vermeyi düşündüğü öğrenildi. Şu ana kadar 7 deplasman maçından sadece 3 puan çıkaran Göz-Göz Sivasspor önünde 3 puan alarak kara bulutları dağıtmak istiyor.

ELEŞTİRİ OKLARININ HEDEFİNDE

Bu sezon 14 haftalık periyodun ilk bölümünde 12 puanlık bir başarı elde eden Göztepe Teknik Direktörü Bayram Bektaş, son 7 maçta aldığı 5 yenilgi ile 11. sıraya gerilerken taraftarların eleştiri oklarının hedefi oldu.

KULÜBE VERİMLİ OLAMADI

Göztepe bu sezon yedek kulübesinden istediği verimi alamadı.

Sarı-kırmızılı ekipte teknik direktör Bayram Bektaş 14 haftalık süreçte yedek kulübesinden 16 farklı oyuncuyu oyuna dahil ederken sadece Alpaslan bir maçta gol atarak skora katkı sağladı.

Çaykur Rizespor karşılaşmasında oyuna sonradan girerek takımının ikinci golünü kaydeden orta saha oyuncusu Alpaslan'ın dışında kulübenin sarı kırmızılılara puan anlamında hiç bir faydası olmadı.

TAYFUR VASATTI

Kulübeden gol ümidi olarak en çok oyuna giren futbolculardan biri olan Deniz Kadah henüz ağları havalandırma başarısı gösteremezken Cikalleshi de ligde siftah yapamadı. Son olarak Antalyaspor maçında cezalı Gassama'nın yerine sağ bekte forma şansı bulan Tayfur performansıyla hayal kırıklığı yarattı. Taraftarlar da bu sezon ligde varlık göstermeyen oyuncuyu eleştiri bombardımanına tuttu.

AVRUPA'DA ZİRVEDE

Göztepe, Süper Lig'de son haftalarda yaşadığı kayıplarla irtifa kaybederken, Portekizli file bekçisi Beto Pimparel ise penaltı performansıyla Avrupa'nın zirvesine yerleşti. Süper Lig ve Avrupa'nın 5 büyük Ligi'nde son 5 sezona bakıldığında en yüksek yüksek penaltı kurtarış yüzdelerinde Göztepe'li Beto, liderliğe oturdu. Portekizli eldiven 10 penaltıdan 6'sını kurtararak yüzde 60'lık bir yüzde elde etti.

Flamengo'lu Diego Alves yüzde 50, Fransa'da Lille kaleci Mike Maignan, Sampdoria kalecisi Rafael Cabral ve Liverpool file bekçisi Simon Mignolet ise yüzde 46.15'te kaldı.
Konular Spor Haberleri