Göz-Göz'ün hedefinde Cenk var!

Göztepe’de kurmaylar kulübün efsane kalecisi Ali Artuner’in yeğeni Galatasaraylı Cenk Gönen’i geri döndürmek için düğmeye bastı.

Göz-Göz'ün hedefinde Cenk var!
Yeni Asır'da yer alan habere göre Süper Lig'e çıkan Göztepe'de yönetim her bölgeye takviye yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar kalesini koruyan Günay'a alternatif olarak kendi altyapısında yetişen ve şuan Galatasaray'da Muslera'nın yedeği olan eski kalecileri Cenk Gönen'i listesine aldı. Futbola 1999 yılında Göztepe altyapısında başlayan ve 2004 yılında profesyonel olarak A Takım'da forma giyen 29 yaşındaki oyuncu genç yaşına rağmen gösterdiği başarılı performans Denizlispor, Altay, Beşiktaş ve Galatasaray kalelerini korumuş ve A Milli Takım'a kadar yükselmişti. Sarı-kırmızılı kulübün efsane kalecilerinden Ali Artuner'in yeğeni olan Cenk Gönen'in amcası Adil Artuner de Göztepe'de yöneticilik yapıyor.

GÖZTEPE'DE UMUT AYRILDI

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Göztepe'nin geçen sezon Osmanlıspor'dan kiraladığı Umut Nayir kulübüne döndü. Sarı-kırmızılı ekiple bir yıl daha sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki santrfor, Osmanlıspor'un çağrısına uyup Ankara'nın yolunu tuttu. Göztepe ile yapılan mukavelede yer alan, "Kulüp, ilk sezonun sonunda oyuncuyu geri çağırabilir" maddesinden yola çıkan Osmanlıspor'un, Umut Nayir'i başka bir kulübe satmak için böyle bir yol izlediği vurgulandı

ANKARAGÜCÜ İLE GÖRÜŞÜYOR

Umut Nayir'e en ciddi teklifin geride kalan sezon TFF Birinci Lig'e çıkan A.Gücü'nden geldiği bildirildi. Sarı-lacivertli Ankara ekibinin, aynı şehrin takımı Osmanlıspor'la pazarlık masasına oturduğu ve Umut'u kadrosuna katmak için çaba sarf ettiği belirtildi. Başkan Mehmet Sepil'in ise yakın çevresine Umut'u bırakmayacağını söylediği öğrenildi. Sarı-kırmızılı formayla 25 lig maçında 13 gol atan Umut'tan çok memnun olan Sepil'in futbolcunun bonservisini almak için harekete geçtiği ve en kısa sürede işi bitirmek istediği kaydedildi.
Konular Spor Haberleri