Göz-Göz'ün takas formülü!..

Göztepe'nin U-14 takımı oyuncularından Alim Can ve Celil Çelikel, Kasımpaşa, Trabzon ve G.Saray'ın gündemine geldi.

Göz-Göz'ün takas formülü!..
Yeni Asır'dan Burak Hakerler'in haberine göre sarı-kırmızılılar bu teklife karşılık, Kasımpaşa'dan Mert, Trabzonspor'dan ise Enes'i A takıma transfer etmek istedi

PTT 1. Ligi'nde iki yıl sonra mücadele edecek Göztepe'de transferde hareketli günler yaşanıyor.

Ligde resmi transfer sezonu açılmadan çalışmalarını yoğunlaştıran Göz-Göz kadrosunu güçlendirmek için takas formülünü devreye sokacak. Göztepe'nin Türkiye Şampiyonası'na giden U-14 takımının iki yıldız adayı Alim Can Menteşe ve Celil Çelikel'e Süper Lig ekipleri talip oldu.

Kasımpaşa 2001 doğumlu orta saha oyuncusu Alim Can ve forvet Celil için resmi teklifte bulunurken Trabzonspor ve G.Saray da iki yıldızı yakından takip ediyor. Göztepe'ye ilk resmi teklifi Kasımpaşa yaparken, sarı-kırmızılı yönetim ise iki yıldızı takasta kullanmayı düşünüyor.

Genç yıldız adayları

Teknik direktör Metin Diyadin, "Takımda yıldız oyuncu istemiyorum" talebi sonrası gelecek vaadeden genç oyunculara yönelen yönetim, Celil ve Alim can karşılığında Kasımpaşa'dan 20 yaşındaki stoper Mert Kula ve Trabzonspor'dan yine 20 yaşındaki santrfor Enes Cebeci'yi istedi. U-14 takımında Alim Can ve Celil'i verip Kasımpaşa ve Trabzon'dan bir miktar para artı Mert ve Enes'i isteyen Göz-Göz takısın gerçekleşmesi halinde bu iki oyuncuyu da A takımda kullanmayı düşünüyor.

Göztepe, Alim Can'ı sezon başında Mersin Adonis Çiftlikköy takımından, Celil'i ise iki yıl önce Çamdibispor'dan transfer etmişti. 

Süper Lig'de oynadı

Kasımpaşa U-21 takımında forma giyen ve profesyonel sözleşmeye imza atan Mert Kula, Süper Lig'de bu sezon iki maçta forma giydi. Balıkesirspor ve Beşiktaş maçlarında sonradan oyuna giren 20 yaşındaki futbolcu 95 dakika sahada kaldı. Yine Trabzonspor U-21 takımında oynayan Enes Cebeci ise henüz kulübüyle profesyonel sözleşme imzalamadı. 
Konular Spor Haberleri