Gözler Mert Günok'un üzerinde

Volkan Demirel’in formsuzluğunun ardından gözler Mert Günok’a çevrildi. 2009-10 sezonundan beri yedek bekleyen file bekçisi, Semih Şentürk’ten sonra kulübenin ‘yeni nöbetçisi’ haline geldi.

Gözler Mert'in üzerinde
Skorer'den Celal Umut Eren'in haberine göre Fenerbahçe’nin Balıkesirspor ve Sivasspor maçlarında yediği hatalı goller ve formsuzluğuyla dikkat çeken Volkan Demirel’in ardından gözler Mert Günok’a çevrildi. Özellikle taraftarlar arasında kalede Mert tercihi öne çıktı.

2009-10 sezonundan beri A takımda olan ve yedek bekleyen 26 yaşındaki file bekçisi, Semih Şentürk’ten sonra kulübenin ‘yeni nöbetçisi’ haline geldi.

2001 yılından itibaren sarı-lacivertli kulüpte olan ve Dereağzı’ndan yetişen Mert, son 6 yılda sadece 24 maça çıktı. Bu sezon 8 karşılaşmayla en fazla forma giydiği sezonu geçiren başarılı eldiven, toplamda ise 49 resmi maçta forma giyip 4 bin 381 dakika süre aldı.

Fakat yeteneğiyle sivrilen ve A Milli takım seviyesine çıkmayı başaran Mert Günok’un sözleşmesinin 2 ay sonra bitecek olması da dikkat çeken bir ayrıntı.
Konular Spor Haberleri