Göztepe 92. yaşını kutladı!

Süper Lig’e çıkan Göztepe, dün İzmir Güzelyalı’da 92. kuruluş yıldönümünü 100 bin taraftarının katılımıyla meşalelerle büyük bir coşkuyla kutladı

Göztepe 92. yaşını kutladı!
Yeni Asır'dan Burak Hakerler'in haberine göre Göztepe, 92. kuruluş yıldönümü dün İzmir'de muhteşem bir şölenle kutladı. Süper Lig'e çıkarak 14 yıllık özlemi dindiren Göz- Göz'ün yıldönümü kutlamalarında coşku gelen şampiyonlukla birlikte katlandı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, Göztepe'nin kuruluş yıldönümü olan 1925'e ithafen saat 19.25'ten itibaren Üçkuyular Vapur İskelesi'nde toplanmaya başladı. Saat 20.00'den sonra Mustafa Kemal Sahil Bulvarı araç trafiğine kapatılırken, ilerleyen saatlerde coşku doruğa çıktı. Kulübün sahil hattına koyduğu platformlardan müzik yayını yapıldı. Güzelyalı sahiline bakan Susuzdede Parkı'na lazerle Göztepe logosu yansıtılırken saatler 22.00'yi gösterdiğinde ise klasikleşen meşale şovu başladı. Denizden fırlatılan işaret fişeği ile sahil kenarında Üçkuyular Vapur İskelesinden Karataş'a kadar kilometrelerce mesafede sıralanan on binlerce taraftar aynı anda meşaleler yaktı. Ardından havai fişek gösterisi, ses ve ışık şovlarının etkisiyle İzmir dün gece adeta alev alev yandı. Kutlamalar gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ederken İzmir 'Şampiyon Göztepe' sloganlarıyla inledi. Bu arada Karşıyakalı taraftarlarda Karşıyaka sahilinde yeşil-kırmızı renkte meşaleler yaktı.

Teknede kutlama

Göztepe'nin 92. kuruluş yıldönümü kutlamalarına şampiyon takımda katıldı. Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, yönetim kurulu ve futbolcular eşleriyle birlikte kulüp tarafından ayarlanan özel teknede kutlamalara meşalelerle eşlik etti. Sarı-kırmızılıların mutluluğu görülmeye değerdi.
Konular Spor Haberleri