Göztepe Antalya’da zafer arıyor

Son 2 maçını kaybeden Göz-Göz Antalya’da zafer arıyor...

Göztepe Antalya’da zafer arıyor
Yeni Asır Gazetesi'nin haberine göre Spor Toto Süper Lig'de üst üste Erzurumspor ve Başakşehir'e yenilerek düşüşe geçen Göztepe, bugün kendisi gibi üst sıraları hedefleyen Antalyaspor'a konuk olacak. Antalya Stadı'nda Suat Arslanboğa'nın düdük çalacağı karşılaşma 16.00'da başlayacak. Konuk İzmir ekibinde, sarı kart cezalıları sağ bek Gassama ve stoper Titi'nin yanı sıra sakatlıkları bulunan sol bek Adama Traore ile orta saha Atakan Antalyaspor'a karşı formasını giyemeyecek.

DOUKARA YOK

Antalya'da ise sakat olan Charles ve Doukara görev alamayacak.

Antalya deplasmanına mutlak 3 puan parolasıyla giden Göztepe bu sezon dış sahada istediği skorları elde edemedi.

Oynadığı 6 maçta sadece Trabzonspor'u 2-1 yenen sarı-kırmızılılar, Galatasaray, Alanya, Kasımpaşa, Akhisar ve Erzurum müsabakalarını puansız tamamladı.

Göztepe, geride kalan 6 dış saha maçında 1 galibiyet, 5 mağlubiyet aldı.

Süper Lig'de Antalya'yla 6 maça çıkan Göztepe, bu müsabakalarda 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi almıştı.

Göztepe, geçen sezon Antalya'yı 3-1 yenmiş, İzmir'de ise sahadan 2-1 galip ayrılmıştı.

16 ŞÜPHELİ TARAFTAR YAKALANDI

Süper Lig'deki Göztepe-Medipol Başakşehir maçı sırasında çıkan olaylarla ilgili 16 kişi hakkında 6222 sayılı kanuna muhalefetten işlem yapıldı.

İzmir Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 26 Kasım Pazartesi günü Bornova Stadyumu'nda oynanan karşılaşma sırasında meydana gelen olaylarla ilgili teknik çalışmanın tamamlandığı belirtildi.
Müsabaka sırasında sahaya yabancı madde atan 10, hakaret oluşturan söz ve davranışta bulunan 5 ve alkollü olarak spor alanına girerek taşkınlık yapan 1 şahsın tespit edildiği ve yakalandığının bildirildiği açıklamada, toplam 16 kişiye 6222 sayılı kanuna muhalefetten işlem yapıldığı kaydedildi.

MECBURİ DEĞİŞİKLİK

İzmir temsilcisinde sarı kart cezalıları Titi ve Gassama kadroda yer alamayacak.

Sezonu kapatan Traore ve golcü Deniz ile Atakan da takımla birlikte Antalya'da yer alamayacak.

Teknik Direktör Bayram Bektaş'ın Titi'nin yokluğunda Kadu'ya, Gassama'nın yokluğunda ise Tayfur Bingöl'e şans tanıması bekleniyor.

Deplasmanda sadece 3 puanı bulunan sarı-kırmızılılarda Alpaslan Öztürk, Celso Borges, Tayfur Bingöl ve Wallace Reis bugün sarı kart görmeleri halinde Sivas deplasmanında yer almayacak.

GÖZLER YASİN'DE

Göztepe'de gözler bugün en golcü isim Yasin Öztekin'de olacak. Sezon başında Galatasaray'dan transfer edilen 31 yaşındaki futbolcu attığı 7 gol ve 2 asistle takımına önemli puanlar kazandırdı. Son Başakşehir maçını boş geçen yıldız futbolcu Antalyaspor'u deplasmanda yeneceklerini belirtirken, gol atacağını iddia etti. Göztepe'de Halil'in 1 golü 4 asisti, Castro'nun 1 gol 2 asist, Jerome'nin de 2 gol 1 asisti bulunuyor.

KARDEŞLERİN BULUŞMASI

Karşılaşma öncesinde iki takımın sosyal medya hesaplarında oldukça güzel görüntüler paylaşıldı. Ev sahibi Antalyaspor hesabından yapılan paylaşımda, "Spor; dostluk, barış ve centilmenliktir. Göztepe'yi Akdeniz misafirperverliğiyle bekliyoruz. Maçı iyi olan kazansın" denilirken, Göztepe'nin hesabı da bu paylaşımlara sessiz kalmadı.

ÇOK BEĞENİLDİ

İzmir ekibi, "Antalya'nın bizde yeri her zaman ayrı. Antalya ismini duyunca koşarak geliyoruz. Cumartesi günü görüşmek üzere" denildi. Göztepe, Antalya'da iki kez Süper Lig'e çıkma başarısı gösterdi. İki takımın resmi hesaplarından yaptıkları paylaşım sosyal medya kullanıcıları tarafından oldukça beğenildi.
Konular Spor Haberleri