Göztepe Avrupa virajında!

Süper Lig'de 25 hafta geride kalırken İzmir'in köklü çınarı Göztepe, 48 yıllık Avrupa hasretini dindirmek için en zorlu viraja giriyor.

Göztepe Avrupa virajında!
Yeni Asır'ın haberine göre Avrupa arenasında son mücadele ettiği eski adıyla Kupa Galipleri Kupası'nda 1969-1970 sezonunda çeyrek finale kalan Göz-Göz, Antalya maçıyla yaktığı ateşi, Alanyaspor karşısında körüklemek istiyor. 39 puanla averajla 7. sırada yer alan Göztepe, düşme potasından uzaklaşmak isteyen Alanyaspor'u deplasmanda yenerek rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.

ZORLU MAÇLARA ÇIKACAK

Sezonu 5. sırada bitirmek isteyen Göztepe'nin rakipleri birbirinden zorlu maçlara çıkacak. 41 puanla 5. sırada yer alan Kayserispor, mutlak 3 puana ihtiyacı olan 17. sıradaki Konya ile oynayacak. Sarı-kırmızılı ekiple aynı puana sahip Trabzonspor ise 34 puanla Avrupa için son kozlarını oynayan Yeni Malatya'yı ağırlayacak.

Göztepe'yi 38 puanla takip eden Sivasspor ise Bursaspor'la evinde oynayacak. Alanya'dan 3 puanla dönmek isteyen Göztepe rakiplerinin puan kayıpları halinde Avrupa şansını kuvvetlendirecek.
Konular Spor Haberleri