Göztepe gözüne şimdi de Konya'yı kestirdi

Sarı-kırmızılılar, son iki haftada üst üste aldığı galibiyetlerle çıkışa geçerken pazar günü Doğanlar Stadı’nda oynayacağı yeşil-beyazlı rakibini de yenerek 3’te 3 yapmak istiyor...

Göztepe gözüne şimdi de Konya'yı kestirdi
Yeni Asır Gazetesi'nden Burak Hakerler'in haberine göre Süper Lig'in renkli ekibi Göztepe, Trabzonspor'u deplasmanda dize getirerek yeniden Türkiye'nin gündemine otururken, rotasını şimdi de Konyaspor'a çevirdi. Kayserispor'a ligdeki, Trabzon'a ise evindeki ilk yenilgisini tattırarak üst üste aldığı 6 puanla ligde 9. sıraya yükselen Göz-Göz, pazar günü evinde karşılaşacağı Konya'yı da gözüne kestirdi. Kendisinden kat kat yüksek bütçeli Fenerbahçe ve Trabzonspor gibi güçlü rakiplere futbol dersi veren Bayram Bektaş'ın öğrencileri Konya'yı da yenerek Göz-Göz'ü Avrupa Ligi potasına taşımak istiyor.

KOZLARI TARAFTARLARI

Ligde son iki deplasmandan da 3 puanla ayrılan ve 11 puana yükselen yeşil-beyazlı ekip karşısında Göztepe'nin en önemli silahı sarı-kırmızılı taraftarlar olacak. Sarı-kırmızılı ekibi iki sezondur Süper Lig'de hiçbir maçta yalnız bırakmayan ve Doğanlar Stadı'nı tıka basa dolduran Göztepeliler, Trabzon galibiyeti sonrası iyice havaya girdi. Sarı-kırmızılı ekibi pazar günkü maçta bağrına basacak olan taraftarlar, Konyaspor karşısında İzmir ekibinin en büyük itici gücü olacak.

TRABZON HATIRASI

Trabzonspor'u evinde yenerek 11 maçlık deplasman galibiyet hasretine son veren Göztepeli futbolcular, maç sonunda Şenol Güneş Stadı'nda galibiyet pozu verdi. Gergin geçen maç sonunda taraftarları selamladıktan sonra olası bir olay ihtimaline karşılık direkt soyunma odasına giden sarıkırmızılıların haklı sevinçleri görülmeye değerdi.

HEDEF YENİ REKOR

Geçen sezon iki kez 4'te 4 yaparak büyük bir dikkat çeken Göztepe, kendi rekoruna gözünü dikti.
Konyaspor maçının ardından Kasımpaşa'yı yenerek 4'te 4 yapmak isteyen Göztepe sonrasında 21 Ekim Pazar günü İzmir'de oynayacağı Beşiktaş maçını da kazanarak geçen sezonki başarısının üstüne çıkmayı hedefliyor.

TOROĞLU'NA BÜYÜK ÖFKE

Trabzonspor maçında iki gol atarak yıldızlaşan Yasin Öztekin ile ilgili eski hakem ve TV yorumcusu Erman Toroğlu'nun sarf ettiği sözler sarı-kırmızılı taraftarların büyük tepkisine neden oldu. Trabzon maçı sonrası, Toroğlu'nun "Yasin küçük takımların büyük oyuncusu. Büyük takımların büyük oyuncusu değil" açıklamasına Göztepeliler sert tepki gösterdi. Toroğlu'nu Göztepe camiasından özür dilemeye çağıran taraftarlar, sosyal medyadan tepkilerini sürdürdü.

GÖZ-GÖZ'DE SEFERBERLİK

Göztepe'de teknik heyet Konyaspor maçı öncesi sakatlıkları süren Poko ve Cikalleshi için seferberlik ilan etti. Gabon Milli Takımı'ndan sakat dönen Poko ile henüz iyileşmeyen Arnavut golcünün pazar günü oynanacak olan maça yetişmesi için sağlık heyeti yoğun mesai harcıyor.

Teknik Direktör Bayram Bektaş, iki önemli yıldıza Konya maçında görev vermeyi düşünüyor.
Konular Spor Haberleri