Göztepe'de kritik gün

Trabzonspor’lu Gökhan Alsan ve Başakşehir’den Gençer Cansev için bugün son hamle yapılacak.

Göztepe'de kritik gün
Yeni Asır'dan Burak Hakerler'in haberine göre transferde hız kesmeyen ve kadrosunu 11 yeni oyuncuyla takviye eden Göztepe, orta saha ve defansa yapacağı transferler için bugün kritik hamlelerde bulunacak. Sarı-kırmızılı ekip uzun süredir transferi için çaba gösterdiği Trabzonsporlu Gökhan Alsan ve Başakşehirli Gençer Cansev'in peşini bırakmıyor.

Sarı-kırmızılı yönetim, Trabzon'la Macaristan'a ikinci etap kampına giden orta saha Gökhan Alsan ve Medipol Başakşehir'de gönderilmesi gündeme gelen Gençer'in menajerleriyle bugün masaya oturup yeni bir girişimde bulunacak.

Gökhan için yeniden umutlandı

Trabzonspor ile 20 günlük kampa katılan 26 yaşındaki Gökhan için yönetim, bu kez kiralık formülünü devreye sokacak. Bordo-mavili ekipte, Gökhan'ın mevkiisinde birçok ismin olmasının yanı sıra Slovak Matus Bero'nun transferi Gökhan için Göz-Göz'ü umutlandırıyor. Sarı-kırmızılılar ayrıca kulübü Başakşehir'e "Göztepe'ye sözüm var" diyerek rest çeken Gençer Cansev'e de teklif götürecek. Gençer'in Göz-Göz'e, bu kez bonservisiyle katılması planlanırken Başakşehir'in 250 bin liralık bir bedel belirlediği öğrenildi.

Fethi Özer'e Sarıyer talip

Göztepe'nin 19 yaşındaki genç stoperi Fethi Özer, Sarıyer'e kiralanmak üzere. Geçen sezon Tire 1922'de kiralık oynayan ve sözleşme yenilenmediği için boşa çıkan Fethi, teknik patron Okan Buruk tarafından Erzurum kampına davet edilmişti.

G.Birliği maçında sakatlanarak oyundan çıkan Fethi'nin, sağ ayak üst adalesinde yırtık olduğu ve tedavisinin bir ay süreceği öğrenildi. Göztepe Fethi ile yeni sözleşme yapıp, genç stoperi Sarıyer'e kiralamayı planlıyor. Bu arada Göztepe, 3 günlük iznin ardından dün Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde bir araya gelerek hazırlıklarını sürdürdü. Sarı-kırmızılılar, perşembe günü ise 2. etap kampı için Bolu'ya hareket edecek.
Konular Spor Haberleri