Göztepe'de sevindiren galibiyet!

Altay'dan sonra deplasmanda Tepecik'i de yenen şampiyon adayı, Bandırma maçı öncesi moral buldu. Sarı-kırmızılıları zafere taşıyan golleri Umut Kaya (P), Samed, Halil ve Timur kaydetti.

Göztepe'de sevindiren galibiyet!
Yeni Asır'da yer alan habere göre Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Göztepe, Tepecik Belediyespor'u 4-2 yendi. Göztepe 5. dakikada Sinan'ın golüyle sarsıldı. Daha sonra toparlanan Göz-Göz, rakip kalede daha etkili oldu. 29'da Timur'un pasını alan Halil'in şutunu kaleci Ramazan kornere çeldi. 32'de Timur topu rakibinden kurtardı. Ancak Feyyaz topa elle dokununca hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Umut skoru eşitledi: 1-1. 38'de Burak'ın uzaktan sert şutunda meşin yuvarlak az farkla auta çıktı. 43'te Samed'in uzaktan sert şutunda top ağlarla buluştu: 1-2.

57'de Umut pasıyla ceza sahasına giren Enes'in soldan ortasında Halil arka direkte düzgün bir kafa şutuyla topu ağlarla buluşturdu: 1-3. 75'te Ertuğrul'un taçtan ceza sahası gönderdiği topta Timur topu önünde buldu. Yıldız oyuncu sert vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-4. 82'de Gümüşhaneli Sinan Burak tarafından ceza sahası içinde yere düşürülünce kazanılan penaltıyı Adem gole çevirdi ve maçın skorunu belirledi: 2-4.

Cihan 18'de bile yok

Teknik direktör Suat Kaya, Tepecik maçı kadrosunda değişikliğe gitti. Sarı-kırmızılı teknik adamın kadroda yaptığı en önemli revizyon ise kaptan Cihan'ı İzmir'de bırakması oldu. Kaya, sakatlığı geçmesine rağmen form düzeyi hayli düşük olan kaptan Cihan'ı 18'e bile almadı. Cihan'ın yerine formayı yine Umut giydi. Maçtan hafif sakatlığı bulunan golcü Timur, ısınma sırasında kendisini iyi hissedince ilk 11'DE sahaya çıktı. Altay maçındaki gibi Enes de ilk 11'de başlayarak forvet hattına destek verdi. Suat Kaya, cezası sona eren sağ bek Ramiz'i de İstanbul'a götürmezken, kasığında sakatlığı bulunan Matteus da İstanbul'da yoktu.

Sağ bek de Ramiz'in yerine sezon başında Sivasspor'dan kiralanan Fatih Kıran görev yaptı. Fatih bu sezon ilk kez bir lig maçında forma giydi. Ayrıca sakatlıktan çıkan Metin Depe yedek soyunurken yerine stoper olarak Sabutay görev yaptı. Göztepe taraftarı maçtan önce İstanbul İl Güvenlik Kurulu'nun aldığı karar nedeniyle tribündeki yerini alamadı. Maçın devre arasında ise Gümüşhane başkanı Osman Eyüpoğlu, hakem Serdar Sözlevi'ye yönetimi nedeniyle tepki gösterirken Göztepeli Samed ile de tartıştı. Göztepe'yi sezon öncesi Mehmet Sepil'e devreden eski başkan Hüseyin Altınbaş da dünkü maçı izledi.

STAT: Tepecik
HAKEM: Serdar Sözleri **, Bilal Gölen **, Mutlu Çiğdem **
TEPECİK: Ramazan *, Ümit * (14 Ali Görkem *), Feyyaz *, Serhat *, İlker *, Şahin Ali * (46 Metin *), Recep *, Adem İnanç * (67 Hasan Ali *), Adem Çalık *, Kemal *, Sinan *
GÖZTEPE: Oğuzhan ***, Fatih ***, Sabutay ***, Burak ***, İsa ***, Samed *** (75 Tolga ***), Ertuğrul ***, Umut *** (85 Seçkin **), Halil ***, Enes ***, Timur *** (77 Mustafa Tiryaki ***)
GOLLER: Dk: 5 Sinan, 33 Umut (P), 43 Samed, 57 Halil, 75 Timur, 83 Adem Çalık (Pen)
SARI KARTLAR: Feyyaz, Ramazan, Adem, Kemal, Recep (Tepecik) Samed, İsa (Göztepe)


Konular Spor Haberleri